O nouă rundă favorabilă pentru echipele de fotbal ale LPS Bihorul s-a desfăşurat la finele săptămânii trecute. Deşi au avut o deplasare lungă, formaţiile de juniori A şi B ale LPS Bihorul au obţinut o victorie şi o remiză în disputa cu echipele similare ale CSŞ Caransebeş.

 

În tonul ultimelor evoluţii ale echipelor lepesiste, care alternează evoluţiile foarte bune cu altele modeste, iar victoriile trec când într-o parte, când în alta (într-o rundă trecându-şi succese în cont juniorii mari, în următoarea cei mici), şi runda cu numărul XI din Campionatul Naţional de Juniori a consemnat rezultate mulţumitoare pentru lepesişti. Astfel, la juniori A, oaspeţii au oferit o veritabilă demonstraţie de forţă, gazdele încasând o jumătate de duzină de goluri, după un meci în care orădenii au făcut legea din primul şi până în ultimul minut. Chiar dacă aproape toată echipa oaspete s-a remarcat, merită evidenţiate prestaţiile lui Ţepele, Cotuna şi Mateoc, jucători care, în opinia directorului LPS Bihorul, prof. Dan Matei, pot "oricând intra în vizorul celor de la FC Bihor, fiind jucători de perspectivă, care confirmă la fiecare meci de campionat". Dacă juniorii mari s-au dezlănţuit în faţa porţii adverse, juniorii mici orădeni au fost în pană de inspiraţie, nereuşind să găsească soluţii pentru a desface defensiva ermetică a celor din Caransebeş. Eforturile lui Andrei Haş, Codrean, Paul sau Cîrle (gurile de foc ale celor de la LPS) s-au dovedit inutile, echipa gazdă rezistând cu succes asalturilor lepesiste, iar partida s-a încheiat cu o remiză nesperată de fotbaliştii echipei gazdă.

Aşteptată cu justificat interes, dubla dintre FC Bihor şi UTA, un derby indiferent de eşalonul de vârstă la care se dispută, nu s-a mai disputat. Motivul? Terenurile impracticabile din Oradea, atât terenul II de la Stadionul "Iuliu Bodola", cât şi arena "Motorul" fiind adevărate orezării, incapabile să găzduiască în condiţii optime un meci de fotbal. În aceste condiţii, meciurile au fost amânate, echipele FC Bihor urmând să întâlnească duminică, 15 noiembrie, formaţiile similare ale CSM Reşiţa.

Juniori A

CSŞ Caransebeş - LPS Bihorul 0-6

Au marcat: / Ţepele 2, Boroş, Cotuna, Cozac, Mateoc

LPS: Pop - Corb, Moisi, Hepeş, Cozac, Boroş, Haiduc, Szabo, Ştef, Cotuna, Ţepele. Au mai jucat: Onaca, Mateoc, Drăguşanu, Diheneş. Antrenor: prof. Jambor Janos

Juniori B

CSŞ Caransebeş - LPS Bihorul 0-0

LPS: Cacuci - Mierea, C. Jurcă, Mălaiu, Haiduc, Cîrle, Codrean, Bulc, Paul, Ungur, Haş. Au mai jucat: Paşcondea, Manoliu, Ţirban. Antrenor: prof. Ioan Gheorghe Bulc