Peste două sute de amenzi în trafic
Poliţiştii Serviciului Rutier au aplicat, joi, 241 de sancţiuni contravenţionale, au reţinut în vederea suspendării opt permise de conducere, constatat două infracţiuni şi 14 tamponări. 80 de amenzi au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 33 de participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, 25 de pietoni pentru traversări neregulamentare, au fost sancţionate două depăşiri neregulamentare, iar 101 sancţiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

Coliziune în intersecţie
La intersecţia străzii Călăraşilor cu strada Constructorilor din Oradea, un tânăr de 19 ani, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în judeţul Bihor, nu a acordat prioritate de trecere în intersecţie. A intrat în coliziune cu o autoutilitară înmatriculată în judeţul Bihor, condusă regulamentar de un orădean de 51 de ani.
În urma accidentului rutier, conducătorul celui de-al doilea autoturism a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.