Stadion: Vașcău

Spectatori: aproximativ 100

Marcatori: Bulcău 23, Marc 27, O.Pașca 39

Cartonașe galbene: I. Țîrlea (2), Fleștea

Cartonaș roșu: I. Țîrlea 86, pentru cumul de cartonașe galbene

Biharea: R. Indrei (46 Bărăian) - Lazăr (55 I. Teaha), Hulber, Ștefan, V. Teaha, Lazea (46 Balș), Bulcău (46 A. Sabău), O. Pașca,  A. Micula (76 Teglas), Marc, Monea.

Antrenor: Dorin Boca.

Victoria: Fleștea - I. Țârlea, A. Chișe, Giulio Cotrău, Laza, Leuce, Miheș, Lerințiu  (69 Molnar), George Cotrău, Fl. Ciorba (65 Demian), Moise (61 Chiorean).

Delegat: Flaviu Dobra.

Arbitri: Flavius Pop - la centru, Antonio Roman și Alin Oros, asistenți.

Observator AJF: Florin Marian.

În pragul Sfintelor Sărbători Pascale, la poalele Munților Apuseni, vășcăuanii și-au mai adăugat trei puncte în „lada cu zestre”, deosebit de importante în lupta pentru promovarea în Liga a IV-a, scopul propus și declarat, de altfel, pentru această stagiune.

După prima sincopă din retur (doar meci egal la Dobrești) vășcăuanii erau conștienți de faptul că victoria era obligatorie în această confruntare pentru a putea menține distanța (de patru puncte) față de urmăritoarea sa din serie, Zorile Buntești, care încă nu cedează, dacă ținem cont de victoria la scor obținută (8-0!) tocmai în deplasarea de la Pomezeu. Pentru ambele echipe însă etapa viitoare va fi una extrem de dificilă, deoarece vășcăuanii vor juca la Cociuba Mare, în timp ce bunteștenii vor primi acasă vizita liderului, CSC Gepiu, o garnitură valorică cu mult peste liga în care activează. Revenind la meciul de lângă „Apa Boiului”, vășcăuanii au fost eficienți doar în prima repriză, când au marcat toate cele trei goluri, ratând după pauză nepermis de mult. Lazăr (3), Bulcău (8), dar mai ales Marc (13) l-au „întins” bine pe agerul Fleștea, care, totuși, a trebuit să se recunoască învins, când, din marginea careului mic, Bulcău (23) a șutat violent, deschizând scorul (1-0). Golul a turnat „plumb” în ghetele tulcanilor care au avut imediat o dublă greșeală în defensivă, speculată prompt de vitezistul Robert Marc (27), care a mărit diferența (2-0). Scorul final (3-0) a fost stabilit de O. Pașca (39) cu un șut sub bară, din interiorul careului mare. Oaspeții au avut o replică palidă prin lovitura liberă a lui A. Chiș (42) fără probleme pentru veteranul R. Indrei. După pauză ocaziile s-au întețit la poarta oaspeților, însă golul nu a mai „apărut” din cauza unor ratări monumentale prin Monea (66, 80), A. Micula (71), A. Sabău (73), Ștefan (78), Pașca (81), oaspeții ripostând energic prin Chiorean (83), însă Bărăian a avut un reflex formidabil. Pe final de meci „pata de culoare” a dat-o proaspătul (re)venit la echipă "Gimi" Teglas, aplaudat de cei prezenți, care a avut două mari oportunități, ratate, însă, spre regretul „grupului” său de susținători. Printre cei mai fideli suporteri ai vășcăuanilor s-a numărat și fostul vicepreședinte al LPF, dar și  fost component al echipei naționale, vășcăuanul Sandu Boc, revenit pe plaiuri natale.

P.S. Mâine, de la ora 17.00, tot la Vașcău, va avea loc, în cadrul Cupei României, faza județeană, un meci deosebit de atractiv, între ocupantele locurilor doi și trei, din Seria a II-a, Liga a V-a, Biharea Vașcău și Zorile Buntești.