Cu un succes tot mai mare de la an la an, concursurile de beach-volley revin în actualitate. În organizarea CS Beach Volley Transilvania, în colaborare cu Direcţia pentru Sport a Judeţului (DSJ) Bihor, la terenul din incinta Ştrandului municipal se va desfăşura ediţia a II-a a Cupei "1 Iunie", competiţie naţională interliceală.

În debutul conferinţei de presă desfăşurate ieri, Adam Şinca, de la Beach Volley Transilvania Oradea, a mulţumit pentru sprijinul acordat Direcţiei pentru Sport a Judeţului Bihor. La competiţia programată în perioada 3-6 iunie, DSJ Bihor va oferi echipament de joc pentru participanţi, dar şi cupe, medalii şi diplome, care-i vor recompensa pe primii clasaţi.
Organizatorii se aşteaptă la circa 60 de echipe, din judeţele Satu Mare, Timiş, Arad, Maramureş, Cluj, Bihor, dar şi din Bucureşti. Din judeţul nostru sunt aşteptate pe terenul cu nisip din incinta Ştrandului municipal echipe formate din elevi de la majoritatea liceelor orădene.
Şedinţa tehnică va avea loc joi, 3 iunie, de la ora 10.00. Primele jocuri vor fi cele ale preşcolarilor, după care vor începe "recitalul" echipele de liceeni. Sâmbătă vor avea loc semifinalele, atât la fete, cât şi la băieţi, finalele urmând să se desfăşoare duminică.
Directorul DSJ Bihor, Sorin Buhaş, a apreciat consecvenţa clubului orădean în organizarea turneelor de beach-volley, declarând: "Unde există consecvenţă, continuitate şi capacitatea de organizare la nivel înalt, lucrurile ies bine. De aceea, nu mă miră nici organizarea la Oradea a tradiţionalului turneu naţional, care în luna iulie a acestui an va programa a XIV-a ediţie".