Deși rezervați înaintea returului cu echipa italiană, poloiștii orădeni au demonstrat că succesul din manșa tur nu a fost întâmplător realizând astfel cea mai mare performanță de după decembrie 89 în plan european. Așadar, la capătul unui joc pe care l-a controlat în totalitate, CSM Digi Oradea a învins 8-5 (1-1, 1-1, 3-1, 3-2) în deplasare pe Canottieri Napoli în returul sferturilor de finală ale Euro Cup.

După succesul cu 11-7 din prima manșă, poloiștii pregătiți de Kadar Kalman plecau cu prima șansă în returul de la Napoli. Orădenii și-au confirmat statutul de favoriți adjudecându-și fără drept de apel un joc în care nu au fost conduși niciodată. Bihorenii au deschis scorul după aproape 3 minute prin Andrei Prioteasa dar au fost egalați spre finalul primului sfert. Situația s-a repetat în sfertul al doilea atunci când Ramiro Georgescu a punctat pentru 2-1 dar CSM Digi a fost din nou egalată înainte de pauză. În repriza secundă, grație unei apărări foarte bune dar și atacului care a funcționat perfect, vicecampioana României a dominat lupta din bazin și, în ciuda celor 5 eliminări definitive, s-a impus clar, cu 8-5. Așadar performanță istorică pentru poloul orădean care va avea o reprezentantă în semifinalele Euro Cup. Acestea sunt programate a se disputa pe 18 ianuarie, turul, și 18 februarie, returul. Tragerea la sorți pentru această fază a competiției se va desfășura miercuri, 14 decembrie.

Alte rezultate din sferturile Euro Cup: SM Verona - BVSC Zuglo 11-6 (14-13 în tur), Ferencvaros Budapesta - Primorje Rijeka 12-8 (13-9 în tur) și Jadran Herceg Novi  - Posilippo Napoli 7-8 (9-6 în tur).

CSM Digi Oradea: Pjetlovic, D. Crețu - Gheorghe 2, Negrean 2, Diaconu, Chiveanu, Prioteasa 1, Pavlovic, Asanovic 1, A. Crețu, Georgescu 1, Costa 1, Remeș.

Antrenor: Kadar Kalman.

Canottieri Napoli: Rosa, Buonocore, Maccioni, Baviera, Giorgetti 1, Borrelli, Dolce, Campopiano 1, Gitto 1, Velotto 1, Baraldi, Esposito, Vassallo.

Antrenor: Paolo Zizza.