După nici două zile de la succesul obţinut în faţa „lanternei roşii”, handbalistele pregătite de Doina Ardelean susţin o nouă partidă în campionatul Seriei B a Diviziei A. CSU CSM Oradea se va duela astăzi, de la ora 14.30, la Arena „Antonio Alexe”, cu tânăra echipă din Mioveni, într-un meci contând pentru etapa a 23-a.

 

Orădencele pornesc cu prima şansă şi în acest joc, cu toate că situaţia în ceea ce priveşte postul de portar nu s-a schimbat. Astfel CSU CSM o va avea în continuare la dispoziţie doar pe junioara Crina Pintea, ea fiind singura aptă medical dintre cei trei portari aflaţi în lot. Meciul nu va fi unul tocmai uşor, asta deoarece oaspetele au un lot format din tinere handbaliste talentate care alcătuiesc o generaţie de excepţie la grupa de vârstă juniori I. Nu mai departe de săptămâna trecută argeşencele au reuşit să se califice la turneul final (între primele 8 echipe din ţară), după ce în faza semifinală nu au suferit nicio înfrângere terminând competiţia de la Buzău pe primul loc. „Ne aşteptăm la un meci dificil, având în vedere faptul că adversarele noastre au programat vârful de formă în această perioadă deoarece urmează să participe la turneul final de junioare I. Noi în continuare avem probleme de lot, Crina Pintea fiind singurul portar pe care ne putem baza. Sperăm totuşi să le putem oferi suporterilor un spectacol de calitate şi totodată un rezultat favorabil”, a declarat, referitor la partida de astăzi, antrenoarea Doina Ardelean. După succesul din etapa trecută, CSU CSM Oradea a urcat pe locul al 6-lea, contabilizând 24 de puncte după 8 victorii şi tot atâtea înfrângeri. Echipa din Mioveni ocupă locul al 9-lea, cu 12 puncte, după 4 succese şi 13 eşecuri.

 

Celelalte partide din etapa a 23-a care se dispută mâine sunt: Extrem Baia Mare - Mureşul Târgu Mureş, CSM Slatina - Naţional Braşov şi Minaur Baia Mare - Sepsi Sfântu Gheorghe. CSU Reşiţa, Crişul Chişineu - Criş şi CSU de Vest Timişoara vor sta.