Inspectoratul de Concurenţă Bihor va organiza, la Primăria Salonta, în data de 26 noiembrie a.c., seminarul cu tema "Exceptările în bloc - formule de compatibilitate a ajutoarelor de stat cu legislaţia europeană în vigoare".

Seminarul, programat între orele 11:00-13:00, va aborda, prin tematica sa, multitudinea de aspecte din domeniul ajutorului de stat, după aderarea României la Uniunea Europeană. "O asemenea acţiune se înscrie în demersul instituţionalizat al autorităţii de concurenţă din România, în sensul iniţierii de contacte cu autorităţile publice şi mediul de afaceri, dar şi de instruire a acestora, de familiarizare a lor cu normele vizând ajutorul de stat, aplicându-se prevederile specifice din Tratatul Consiliului Europei", a declarat dl. Octavian Domocoş - inspector superior în cadrul Inspectoratului de Concurenţă Bihor.
Cei interesaţi să participe la seminarul din 26 noiembrie a.c., de la Salonta, urmează să se înscrie, până în data de 25 noiembrie, inclusiv, comunicând Inspectoratului de Concurenţă Bihor - fie telefonic sau prin fax (0259/435118), fie prin e-mail: inspectoratbihor@consiliulconcurentei.ro.