La Hotelul Ramada din Oradea, a avut loc o conferință de presă, organizată de Romeo Ionescu, general manager, care a dorit să aducă la cunoștința opiniei publice noutățile ediției din acest an, a VII-a, a Festivalului Das Fest. Evenimentul se va desfășura, în perioada 10-12 iunie, în Cetate, coorganizatori fiind Primăria Oradea și Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și Regiune.

 

Dacă edițiile anterioare s-au ținut în parcarea Hotelului Ramada, de această dată,   Festivalul Das Fest se va ține în Cetate. Orădenii sunt așteptați în inima orașului, să petreacă trei zile și trei nopți de distracție, cu concerte în fiecare seară, surpriza evenimentului fiind concertul susținut duminică, de la ora 21.00, de către Dan Helciug & Spitalul de Urgență.

Organizatorii vor amenaja două corturi, cu o capacitate de 1400 de locuri, linii separate de vânzare pentru jetoane, băutură și mâncare, precum și o zonă dedicată exclusiv celor mici, Kinder Fest.

„În acest an, am dezvoltat foarte mult zona pentru copii. Kinder Fest îi așteaptă pe cei mici cu tobogane gonflabile uriașe, baloane modelate, face painting și ateliere de creativitate susținute de Prietenii Veseliei. Tot în premieră, cei mici sunt vor fi răsfățați cu un meniu dedicat doar lor”, a precizat Romeo Ionescu, ieri, la conferința de presă.

Selecția de mâncăruri și sortimente de băuturi este impresionantă. Gurmanzii nu vor fi dezamăgiți, în completarea tradiționalelor delicii bavareze, anul acesta vor putea savura un meniu inspirat din conceptul de street food, iar vegetarienii au la dispoziție un bar de salate proaspete. Anul acesta, se va păstra sistemul de plată cu jetoane, care permite o servire mult mai rapidă a clienților, fapt confirmat în cele două ediții anterioare. 

În plus, Ramada Oradea confirmă, și în acest an, promisiunea de a se implica în susținerea comunității locale, continuând campania de ajutorare în sprijinul fundației Amia, alături de Clubul Rotary Oradea.

Festivalul se va desfășura după următorul program: vineri, 10 iunie, între orele 15.00-24.00, sâmbătă, 11 iunie, între orele 12.00-23.00, iar duminică, 12 iunie, între orele 12.00-23.00. Vineri seara, în deschiderea evenimentului, organizatorii vor proiecta meciul Franța - România pe două ecrane de 6 mp.