Echipa de liga a III-a, CF Bihorul Beiuş, îşi continuă pregătirile pe plan local. Deocamdată, cu un lot restrâns numeric şi fără "întăririle" pe care le aştepta conducerea tehnică. "Numeric nu stăm bine. Am 21 de jucători în pregătiri, dintre care şase juniori. Eu am cerut ceva, dar văd că nu se poate rezolva. Mâine (n.r. - astăzi) o să mă lămuresc asupra unor lucruri şi o să iau nişte decizii", a spus antrenorul principal Rudy Kovacs. Beiuşenii au mare nevoie de atacanţi. "Suntem descoperiţi rău în faţă, lucru care s-a văzut şi în tur. Am mai avea nevoie şi de un fundaş dreapta, care să-l înlocuiască pe Ghiţă Rus", a adăugat "principalul" Bihorului Beiuş, care astăzi a programat un joc-şcoală. Cu acest prilej, vor fi testaţi doi jucători tineri proveniţi de la IS Câmpia Turzii, Răducu Moldovan (18 ani, fundaş stânga), Cătălin Buzea (17 ani, mijlocaş), şi Dacian Costa (21 ani, atacant), de la Stăruinţa Săcueni.
Mult mai bine stau beiuşenii la meciuri amicale. Până acum au programate nu mai puţin de nouă de partide, cu Oţelul Ştei (19 ianuarie), UTA (23 ianuarie), FC Bihor (27 ianuarie), Luceafărul Lotus (1 februarie), toate la Beiuş, Bekescsaba, Kecskemet, Oroshaza (2 februarie, în cadrul unui "patrulater" din Ungaria), CS Ineu (16 februarie), din nou cu FC Bihor, dar la Oradea (23 februarie). Rudy Kovacs şi-ar mai dori un joc de verificare în data de 20 februarie.
Între 1 şi 8 februarie, CF Bihorul va efectua un cantonament la Bekescsaba, localitate în care s-a pregătit şi anul trecut.