Sancţiuni în trafic
Poliţiştii Serviciului Rutier au aplicat, marţi, 326 de sancţiuni contravenţionale, au reţinut în vederea suspendării zece permise de conducere şi au fost soluţionate 24 de tamponări. 74 din sancţiunile aplicate au fost pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 63 de pietoni au fost sancţionaţi pentru nerespectarea normelor privind traversarea carosabilului, 48 de participanţi la trafic - pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, un conducător auto a fost sancţionat pentru efectuarea unei manevre neregulamentare de depăşire, fiind aplicate 140 de sancţiuni pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere. Valoarea sancţiunilor aplicate este 31.020 lei.

Pietoni acroşaţi
Marţi, pe strada Iza din municipiul Oradea, F.I., de 43 de ani, în timp ce se afla la volanul unui autoturism marca VW Passat, înmatriculat în judeţul Bihor, care era împins de trei persoane cu intenţia de a-l pune în mişcare, l-a acroşat uşor pe orădeanul B.I., de 53 de ani, care circula în acelaşi sens pe mijlocul carosabilului. Tot marţi, pe raza localităţii Popeşti, M.C., de 52 de ani, în timp ce conducea un autoturism marca Dacia 1310, din cauza neatenţiei în conducere a acroşat uşor un pieton.
În momentul acroşajului, victima, un minor de 15 ani din localitatea bihoreană Voivozi, se deplasa în aceeaşi direcţie, pe marginea şoselei.

Fără permis
Pe drumul judeţean 794, în localitatea Uileacu de Beiuş, a fost depistat în trafic B.G., de 34 de ani, din localitatea Şuncuiuş, judeţul Bihor, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în acelaşi judeţ, fără a poseda permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală.