Stadion: Luceafărul din Sînmartin

Spectatori: aproximativ 800

Marcatori: Arnăutu 81 / Antohi 31 (11m), Fl. Ilie 90+1 (autogol)

Cartonașe galbene: Bactăr / Antohi, Gojnea, M. Marin

Luceafărul: Goia - Sg. Moga (75 Balla), Fl. Ilie, Sg. Bactăr, Balea, Bedea, Țegle (57. I. Ban), C. Roșu, Păcurar (55 Sorian), Cr. Cigan, Arnăutu.

Antrenor: Florin Farcaș.

Academica: Fl. Matache - Venter, M. Marin, R. Crișan, Perju, Butean (85 Cocîrlă), Udrea, Chebac, Gojnea, R. Pădurețu (62 Fl. Ștefan), Antohi (75 . Coman).

ntrenor: Mugur Bolohan.

Arbitri: Sergiu Popa (Aiud) - Alexandru Vodă (Alba Iulia) și Adrian Mărginean (Aiud), rezervă Szabolcs Kovacs (Carei).

Observatori FRF: Mircea Ciglenean (Cluj-Napoca) și Dan Costin (Zalău).

„Luceferii” bihoreni au suferit a doua înfrângere consecutivă în Liga a II-a într-un meci restanță din prima etapă în compania unui adversar incomod, Academica Clinceni, al cărui scop final în această ediție de campionat este promovarea în primul eşalon.

După aspectul partidei, un rezultat de egalitate ar fi fost conform cu realitatea din teren, chiar dacă tehnicianul oaspeților a fost de altă părere. Lupta a fost una sensibil egală, bihorenii plătind însă tribut unui joc mai lent, previzibil pe alocuri, în timp ce „miticii”, în rândul cărora se regăsesc câțiva „mingicari” cu reale calități, dar și jucători cu multă experiență, au fost mult mai speculativi, dar și mai norocoși. După minute bune de echilibru, în startul partidei, oaspeții au trimis primul șut alături prin Pădurețu (13), după ce mingea a revenit din zid în urma unei lovituri libere „bătute” de Vențer. Gazdele au ripostat prin Păcurar, care a trimis un șut pe lângă bară. O acțiune tăioasă a lui Gojnea nu a putut fi oprită de tânărul Bactăr decât prin fault în suprafața de pedeapsă, iar Antohi (31) a transormat cu precizie penalty-ul, deschizând scorul (0-1). Meciul a început să piardă din intensitate, singura fază notabilă fiind realizată de Arnăutu (44) a cărui „torpilă” a fost respinsă greu de Matache. Mult mai hotărâți au ieșit de la cabine bihorenii. Cigan (48) a șutat năprasnic de la 10 metri de poartă, însă mingea a „șters” bara din stânga lui Matache, care era bătut. Scăpați cu fața curată, oaspeții au început să „țină” mai mult de balon, dar și să facă tot felul de tertipuri pentru trecerea timpului. Cu toate acestea, tot ei au fost aproape de gol prin Coman (76), dar Goia a respins cu piciorul pentru ca Ștefan să reia pe lângă poartă. O cursă „fulger” pe partea stângă a lui Balla s-a soldat cu pasă ideală pentru Cigan, dar acesta a fost faultat în momentul șutului, arbitrul indicând „punctul cu var”. C. Roșu a bătut în dreapta portarului, mingea a lovit bara laterală, dar, pe fază, din marginea careului mic, Arnăutu (81) a restabilit egalitatea (1-1). Golul a dat aripi gazdelor care au asediat pur și simplu poarta lui Matache, însă bara transversală a fost aliata acestuia la șutul violent, din unghi, expediat de C. Roșu (83). Meciul se îndrepta spre un rezultat echitabil, de egalitate, însă o minge „plouată” în careu în urma unei lovituri libere a fost deviată în proprie poartă de Fl. Ilie (90+1), care a fost tatonat îndeaproape de insistentul Crișan, tabela modificându-se pentru ultima oară (1-2).

P.S. Un sincer bravo celor care administrează Baza Sportivă „Luceafărul” din Sînmartin, o adevărată „bijuterie”, dar și organizatorilor a căror inițiativă de a lăsa intrarea liberă a fost una mai mult decât inspirată, afluența publicului fiind evidentă.