Componente ale Ligii a IV-a la fotbal, Poiana Budureasa şi Izvorul Cociuba Mare au remizat într-o partidă amicală disputată la Ştei. După un meci cu un caracter experimental, în care budurenii au trimis în primul "11" trei juniori (Drinc, Oancea şi Ciuciu), iar cociubanii au testat mulţi jucători, ei confruntându-se cu o clară criză de efectiv, cele două echipe au remizat, scor 2-2, după ce Poiana a condus la pauză cu 1-0.

Probabil că în meciurile oficiale, garniturile celor două echipe vor fi mult schimbate faţă de cele folosite în jocul de la Ştei. Poiana a condus de două ori, cu 1-0 şi 2-1, după golurile marcate de Oraş, dar echipa din Cociuba Mare, pregătită de Ioan Dehelean, a revenit de fiecare dată.
Antrenorul echipei Poiana, Sandu Balaj, a început meciul în formula: Gaboraş - Sabău, Pele, Drinc, Oancea - C. Lazea, Sbertea, Junc, Ciuciu - Oraş, Rif. Nu au evoluat, din diverse motive, Ciobriş, Borza şi Balogh. Pe parcurs a fost rulat întreg lotul.
Ieri după-amiază, tot la Ştei, Poiana Budureasa a jucat cu Biharea Vaşcău.
Poiana Budureasa va juca sâmbătă, la Salonta, cu Atletico Mădăras, iar săptămâna viitoare va disputa meciul revanşă cu Izvorul Cociuba Mare, pe terenul acestei echipe.
Şi Izvorul Cociuba Mare are un programat un meci amical sâmbătă, în compania echipei Inter Crişul Batăr.