Sâmbăta, în deplasare, şi duminica, pe teren propriu, sunt zilele în care FC Bihor a avut programate meciurile oficiale în startul returului. La fel vor sta lucrurile şi în cazul partidei cu FCM Reşiţa, pe care "roş-albaştrii" o vor disputa sâmbătă, 22 martie, de la ora 14.00, cu toate că iniţial era stabilit ca întâlnirea să aibă loc o zi mai târziu. Şi acest joc va fi transmis în direct de N24 şi TTV.
Conducerea FC Bihor aşteaptă ca echipa să recupereze punctele pierdute acasă cu FC Drobeta Turnu Severin, mai ales că reşiţenii vor utiliza o echipă încropită cu puţin timp înaintea reluării campionatului, după ce au "rupt" protocolul de colaborare cu Poli Timişoara. "Jucătorii trebuie să demonstreze că meciul cu severinenii a fost un accident. Aşteptăm să recupereze la Reşiţa punctele irosite duminică, altfel situaţia noastră s-ar putea complica", este de părere preşedintele Alexandru Toth Ardelean (foto).
FC Bihor ocupă locul 9, cu 30 de puncte (-3 în clasamentul "adevărului") şi urmează să joace acasă, printre altele, cu CSM Râmnicu Vâlcea, Gaz Metan Mediaş sau Jiul Petroşani.