Un atractiv meci de minifotbal s-a jucat în balonul acoperit de la Baza Tineretului, între câştigătoarea Campionatului Judeţean de minifotbal, AEK Oradea, şi învingătoarea în campionatul Depresiunii Beiuş, „Babeţii” Beiuş. Partida a constituit turul Supercupei Bihorului.

 

Cu mulţi fotbalişti care au activat în ligile superioare în componenţă,  AEK Oradea a controlat jocul în permanenţă şi a câştigat cu 7-3 (3-1).  Letan, Fărcuţa, S. Zadori (3), Codoban şi Buştea au marcat golurile orădenilor, pentru beiuşeni punctând Cr. Marcu, Ad. Ban şi Rus.

AEK, echipă manageriată de Spiridon Baltsavias, a condus la un scor de neprezentare (3-0), dar în startul părţii secunde beiuşenii au avut o revenire, apropiindu-se la doar un gol (3-2, 4-3). Chiar dacă portarul Odobasianu a avut numeroase parade, orădenii s-au detaşat din nou, iar diferenţa a fost de patru goluri (7-4) la ultimul fluier al arbitrului Răzvan Lădar.
Meciul retur va avea loc marţi, 20 decembrie, la Beiuş.

AEK Oradea: M. Popa - Pocian, Fărcuţa, Codoban, Sfârlea, V. Dobrescu, S. Zadori, Z. Bundea, Letan, Indrieş, D. Cuc, Buştea.

„Babeţii” Beiuş: Odobasianu - S. Olteanu, Marcu, Mihuţa, Rus, David, Ad. Ban, Florea, Raul Ganea, Clop, Paşca.