Clubul caritabil Leo ,,Black Eagle Oradea, în parteneriat cu Urban Place, a organizat, în weekendul 16 - 17 iulie 2016, un Campionat de FIFA 16, în scop caritabil. Evenimentul a avut loc la Urban Place, unde s-au întrecut aproximativ 100 de persoane. Leuții au reușit să strângă 1.000 de lei în urma așteptatului Campionat de Fifa 16, aceasta fiind suma rămasă după achiziționarea premiior puse în joc.

Banii strânşi în urma campionatului caritabil vor fi folosiți la construirea unei cămin pentru familia Popa din Tilecuș, cauză identificată în urmă cu doi ani de către fostul președinte Leo, Darius Fetea. Premiul cel mare, un PlayStation 4, a fost obținut de Octavian Firez. Tânărul gojdist afirmă: „După două finale pierdute, a venit momentul în care am triumfat! Mă simt fericit pentru că am câștigat și că am avut o susținere deosebită din partea prietenilor! MIA SAN MIA!”.

Locul II a fost obținut de tânărul Alexandr Bedeoanu, norocosul câștigător al unui joc pentru PS4 în valoare de 259,90 lei. Șerban Mărcuț, fost gojdist, a obținut locul III, fiind premiat cu un tricou oficial al Campionatului de FIFA16. Unul dintre cei mai pasionați concurenți, Cristian Dascăl, susține: „Particip la astfel de evenimente de 4 ani, iar acesta a fost unul foarte bine organizat. Jucătorii sunt foarte buni, concurența e foarte mare!”.  Totul a decurs conform planului, singurul nemulțumit fiind B.P., care a trebuit să reia meciul din cauza unei erori tehnice (deconectare de la curent). Precizăm faptul că scorul era de 0-0 în momentul în care a survenit această eroare, dar și că B.P. urma să execute o lovitură liberă. Tânărului i s-au oferit 3 posibilități de a continua jocul: jucarea minutelor rămase din meciul anterior, jucarea unei singure reprize sau jucarea unui meci complet. Acesta a optat varianta meciului complet, meci pe care l-a pierdut. De aici a pornit nemulțumirea tânărului.