Atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu, care a marcat unicul gol al partidei cu Cagliari, a declarat că i-a dedicat reuşita antrenorului Sinisa Mihajlovici, deoarece acesta i-a luat mereu apărarea şi pentru că tehnicianul este ca şi el, din Europa de Est, şi îl înţelege, informează "Gazzetta dello Sport".

"Sper să fiu cea mai bună achiziţie a Fiorentinei în ianuarie. Vreau să răspund prin fapte şi nu prin vorbe. După ce am marcat m-am bucurat alături de suporteri. Trebuia să le mulţumesc, deoarece sunt magnifici. Am sărbătorit cu colegii, deoarece nu m-au făcut să mă simt ca un străin printre ei. În fine, am mers la Mihajlovici şi l-am îmbrăţişat pentru că este un mare antrenor. Mi-a luat mereu apărarea şi mă înţelege, pentru că este din Europa de Est ca şi mine", a spus Mutu.

Conform "Gazzettei dello Sport", Mutu a fost cel mai bun jucător al Fiorentinei, primind nota 7, aceeaşi ca cea a colegilor săi Artur Boruc şi Camporese şi ca cea a portarului oaspeţilor, Agazzi. "Românul a marcat golul de trei puncte şi un altul anulat pentru ofsaid. Dacă ar trăi aşa cum joacă fotbal, Mutu ar fi campionul perfect", a scris sursa citată.