La finalul partidei Luceafărul Oradea - Academica Clinceni, rezultat 1-2, la conferința de presă, starea celor doi antrenori a fost diametral opusă. Mai mult, antrenorul bihorean și-a anunțat jucătorii că renunță, decizie asupra căreia a revenit după ce noaptea s-a dovedit a fi, încă o dată, un sfetnic bun.

 

A anunțat jucătorii că demisionează

Foarte abătut și cu o stare de spirit aparte a intrat Florin Farcaș la conferința de presă, iar surprizele nu au întârziat să apară în urma eșecului înregistrat pe teren propriu. „Sunt foarte dezamăgit de rezultat. Ne-am dorit foarte mult să câștigăm acest meci, însă o parte din vină o am și eu pentru că poate n-am reușit să motivez jucătorii cum trebuie. Practic nu am reușit să ne ridicăm la nivelul dorit. Ne-a lipsit și puțină șansă, o agresivitate mai mare. Mi-aș fi dorit să văd mai multă dorință la unii jucători”, a afirmat Florin Farcaș. Întrebat dacă a menajat câțiva jucători pentru meciul de sâmbătă, Farcaș a negat acest aspect. „În fiecare meci încerc să-i aleg pe cei mai competitivi jucători”,a argumentat tehnicianul. Florin Farcaș a surprins la conferința de presă când a fost întrebat despre meciul de sâmbătă. „Nu doresc să vorbesc despre meciul cu Juventus București, pentru că începând de azi (n.r. - miercuri) nu mai sunt antrenorul echipei. I-am anunțat pe jucători la finalul meciului că demisionez. Le mulțumesc pentru tot și le doresc multă baftă. Îmi pare rău de unii care au demonstrat că au caracter și valoare. Eu am încercat tot ce am putut. Am pus suflet în ceea ce am făcut, mie plăcându-mi să lucrez în ordine și disciplină. Le mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în mine și m-au susținut”, a afirmat Florin Farcaș.

Deocamdată a revenit asupra deciziei

După discuţiile purtate cu cei din conducerea echipei, Florin Farcaş a revenit deocamdată asupra deciziei conducând antrenamentul de ieri dimineaţa. Timpul până la următoare partidă fiind extrem de scurt, tehnicianul a decis să pregătească jocul de mâine cu Juventus Bucureşti şi să nu abandoneze „corabia” într-un asemenea moment. După duelul de sâmbătă cu echipa din Capitală vor avea loc discuţiile decisive cu finanţatorii formaţiei.

„Am meritat victoria”

Mult mai degajat după victoria obținută, antrenorul echipei din Clinceni, Mugur Bolohan, a precizat faptul că planul clubului este să ajungă în prima ligă. „Consider că a fost un meci bun, între două echipe bune, sănătoase. Mă bucur nespus că am reușit să câștigăm, totuși cu puțină șansă având în vedere că am înscris în prelungiri. Per ansamblu cred că este o victorie meritată, deoarece ne-am creat și alte ocazii bune de a marca. Ne propunem să creștem de la meci la meci, să avem constanță și rezultate, să fim între primele 3-4 echipe cu posibilitatea de a promova. Avem  o susținere foarte bună, suntem cu banii la zi, o bază de pregătire ca de Liga I, practic avem toate condițiile pentru a face performanță”, a spus Mugur Bolohan, fost jucător la Rapid, FC Național, U Craiova, dar și la Dinamo.