Managerul secţiei de baschet masculin a CS Municipal Oradea, Şerban Sere, a prefaţat meciul de mâine dintre CSM Oradea şi BCMUS Argeş Piteşti, apreciind că formaţia orădeană porneşte cu şansa a doua, o eventuală victorie putând fi catalogată o minune.

"Suntem pe un drum bun"

Evoluţia foarte bună a echipei şi prestaţia deosebită a unor jucători orădeni în partida de pe Bega a fost evidenţiată de managerul secţiei de baschet masculin. Şerban Sere a avut cuvinte de laudă atât la adresa jucătorilor autohtoni, cât şi la adresa sârbilor veniţi în intersezon, considerând că deja se vede o coeziune în echipă, dar şi saltul valoric al unei formaţii care în turul Diviziei A pierdea la diferenţe de 40-50 de puncte, iar acum cedează greu în faţa unor nume cu prestanţă din primul eşalon. "Echipa este pe un drum ascendent, mă bucur că sârbii s-au integrat şi au dovedit că au valoare. Cresc şi tinerii jucători orădeni, iar faptul că antrenorul a folosit aproape toţi jucătorii dovedeşte că are încredere în ei şi în posibilităţile lor. Suntem pe un drum bun, atuul nostru este omogenizarea. Juniorii de ieri au crescut în valoare, alături de nişte profesionişti care dovedesc că merită banii daţi pentru ei", a punctat Şerban Sere.

Piteştenii au prima şansă

Pentru jocul de mâine, managerul secţiei de baschet masculin crede că piteştenii pornesc cu prima şansă, având de partea lor nu doar experienţa, ci şi valoarea deosebită a unor jucători. În această categorie ar intra Reggie Elliot, un american care a avut prestaţii excelente la Asesoft, Uche Iheadindu, component al lotului naţional de seniori al României, Liviu Dumitru sau Stefanovic, un pivot sârb de mare valoare. "Cine crede că Piteştiul poate fi învins uşor, se înşeală amarnic. Veţi vedea o echipă piteşteană disperată, care va lupta cu toate mijloacele să câştige, pentru că altfel vor avea mari probleme interne. Ar fi o mare surpriză să-i batem, nu va mira pe nimeni dacă pierdem, ei sunt favoriţii disputei. Ce mă bucură este că a dispărut acel decalaj valoric dintre noi şi celelalte divizionare A, iar dacă în sezonul viitor vom chibzui bine la transferuri şi vom păstra mare parte din actualul lot, putem să ne propunem calificarea în play-off", este de părere managerul secţiei de baschet. Pentru partida de mâine, intrarea spectatorilor va fi liberă, aşa cum va fi de fapt la toate celelalte meciuri ale returului. Revenirea publicului orădean alături de formaţia masculină de baschet a fost remarcată şi de conducătorii echipei, iar pentru a răsplăti susţinerea publicului, dar şi pentru a încerca o fidelizare a acestuia, la partidele de acasă spectatorii vor avea parte de surprize. Astfel, momentele de pauză vor fi umplute cu momente artistice, iar începând cu meciul de mâine, se va organiza un concurs surpriză pentru spectatori.