Actrița americană Tori Spelling așteaptă cel de-al cincilea copil alături de soțul său Dean McDermott, cu care este căsătorită din anul 2006, actrița în vârstă de 43 de ani afirmând că sarcina sa este „o surpriză totală”.

Fosta vedetă din Beverly Hills 90210 a pozat în cadrul unei sesiuni foto pentru revista People pentru a anunța sarcina sa surpriză. Într-o imagine, actrița își arată burtica, îmbrăcată într-o rochie galbenă, iar într-o altă fotografie, aceasta apare alături de cei patru copii ai săi și de soțul său Dean, îmbrăcată într-o rochie albă cu imprimeu. „A fost o surpriză totală”, a declarat actrița în vârstă de 43 de ani. „Dar întotdeauna ne-am dorit o familie numeroasă. Sunt foarte încântată. Această sarcină se petrece în cel mai potrivit moment...Nimic nu e perfect, dar sunt extraordinar de îndrăgostită de soțul meu și de copiii noștri. Ideea de a ne exitinde familia este o binecuvântare”. Cuplul are patru copii: Liam, 9 ani, Stella, 8, Hattie și Finn, ambii în vârstă de 4 ani, în timp ce Dean mai are un fiu de 18 ani, Jack, din căsnicia sa anterioară. „Dean spunea: Abia l-am scos pe Finn din scutece; credeam că nu vom mai avea copii!”, a glumit Tori. „Pentru prima oară sunt cu toții la școală. Așa că practic o luăm de la capăt”.

Dean, în vârstă de 49 de ani, a adăugat că noul copil este menit să existe, dar că va trebui să existe și niște schimbări în silul lor de viață pentru a face față unei familii atât de numeroase. „Avem nevoie de o dubiță Sprinter!”, a glumit acesta. Tori și Dean s-au căsătorit în 2006, dar aceștia au trebuit să treacă de un hop în 2013: infidelitatea lui Dean. După ce au lucrat la relația lor, Dean a depășit problemele legate de căsnicie și scandalul de infidelitate dovedindu-și iubirea față de Tori după ce a cerut-o în căsătorie în Paris, în aprilie 2016. Vestea noii sarcini vine în mijlocul zvonurilor că Tori și Dean ar avea probleme financiare, Tori fiind somată de șefii American Express să plătească în jur de 38.000 de dolari pentru a-și achita anumite facturi restante.