Selecţionata de fotbal a presei bihorene a iniţiat o acţiune sub genericul "Fă sport, indiferent de vârstă", menită să stimuleze şi să promoveze ideea de mişcare şi fair-play. Startul campaniei a fost dat în Depresiunea Beiuşului, la Vaşcău, unde presarii s-au duelat amical cu echipa Primăriei din localitate.

Primarul Vaşcăului, Florin Porge, viceprimarul Adrian Ciucean şi cu Ioan Porge ("Ness") au asigurat cele mai bune condiţii de desfăşurare a acestei partide, amânată din diverse motive de trei ori. Cu o oarecare întârziere, determinată şi de condiţiile de trafic, presarii au reuşit în cele din urmă să ajungă la sala de sport. Au intrat direct în teren fără obişnuitele mişcări de încălzire, lucru care s-a reflectat din plin în evoluţia lor. Văşcăuanii au început în forţă, ajungând să aibă un avantaj de două goluri, în urma execuţiilor lui Centea şi Rădac (2-0). Pauza a fost un sfetnic bun pentru mânuitorii tastaturii, care au avut o puternică revenire în repriza secundă. Daniel Man a redus din diferenţă (1-2), Horia Buz a egalat (2-2), iar Ionel Popa, după mai multe încercări, a marcat cu călcâiul golul prin care Presa a preluat conducerea (3-2). Meciul se îndrepta spre o victorie a oaspeţilor, dar Ciucean a găsit o breşă în rarefiata defensivă a adversarului şi a adus egalarea, normală, ţinând cont de caracterul întâlnirii. De remarcat forma de zile mari a portarului Alexandru Nica (în vârstă de 52 de ani), care a făcut adevărate minuni în poarta gazdelor.
Vaşcău: Alexandru Nica, Nicolae Dolog, Traian Rădac, Dorin Ştiole, Bogdan Centea, Adrian Ciucean, Ioan Sabău, Marinel Muşet, Ioan Porge ("Ness"), Florin Porge.
Presa: Peti Boroş, Nicolae Mihalcea, Mihai Zamfir, Lucian Popa, Alexandru Guiaş, Ionel Goina, Horia Buz, Ionel Popa, Daniel Man, Teo Biriş, Dan Olteanu, Sany Both, Gabriel Matica.
Fazele controversate au fost dezbătute până târziu într-o atmosferă relaxată şi de bună dispoziţie.