I. OMOLOGĂRI

Jocurile disputate în cadrul etapei a 17-a a Ligii a IV-a, din 18-19 martie 2017, se omologhează cu rezultatele de pe teren. Partidele din cadrul Ligii a 5-a disputate pe 18 și 19 martie 2017 se omologhează cu rezultatele de pe teren, excepție făcând jocul CF Liberty - Gloria Căbești care se reprogramează de către Comisia de Competiții. Meciurile de juniori C, D și E disputate în perioada 17-20 martie 2017 se omologhează cu rezultatele de pe teren, cu excepția partidei de juniori E dintre Viitorul Marghita I și Luceafărul Oradea, care se omolohează cu scorul de 3-0 în favoarea echipei Luceafărul.

 

II. SANCŢIUNI

Liga a 4-a

* Mihoc Nicolae (CS Bihorul Beiuș), Cătană Andrei (Crișul Aleșd), Bogdan Răzvan (CSO Ștei), Daroczi Mădălin (Unirea Valea lui Mihai) se suspendă pe 1 etapă şi o penalitate de 20 lei, conf. T II S I art. 41/2.1

* Novak Roland (Crișul Sântandrei) se suspendă pe 1 etapă şi o penalitate de 40 lei, conf. T II S I art. 41/2.1

* Stoian Alex (CSO Ștei), Petru Flavian (CSM Olimpia Salonta), Gabor Jozsef (Unirea Valea lui Mihai), Urbanowski Patrik (FC Universitatea Oradea), Popa Cristian (junior, CS II Oșorhei) se suspendă pe 1 etapă şi o penalitate de 50 lei, conf. T II S II art. 63/1g.

 

Liga a 5-a

Seria 1

* Balog Laviniu (Foresta Tileagd) se suspendă pe o etapă și o penalitate de 20 de lei conf. T I art.41/2.1

* AS Vadu Crișului se penalizează cu 75 de lei conf. T II S4 art. 78\a

 

Seria 2

* Horaniț Claudiu (Unirea Roșia) se suspendă pe 1 etapă şi o penalitate de 20 lei, conf. T II S I art. 41/2.1

* Corbu Vlad (Zorile Buntești) se suspendă pe 1 etapă și o penalitate de 50 de lei conf. T II. S 2 art. 63/1g

* Cotrău Robert (Victoria Tulca) se suspendă pe 9 etape și o penalitate sportivă de 300 lei, conf. T II S II art. 65/b.

* Cotrău George (Victoria Tulca) se suspendă pe 1 etapă şi o penalitate de 50 lei, conf. T II S II art. 63/1g.

* Se atenționează Victoria Tulca privind asigurarea măsurilor de organizare a jocurilor de pe teren propriu.

* Începând cu etapa din 1-2 aprilie, jocurile din Liga a V-a programate după-amiaza vor începe de la ora 17.00.

 

Juniori

* Jocul de juniori E dintre Viitorul Marghita I și Luceafărul Oradea se omologhează cu scorul de 3-0 în favoarea echipei Luceafărul, conf. T II S IV art. 83/10.1 din ROAF, iar echipa Viitorul Marghita se sancționează cu o penalitate financiară de 400 lei conf. aceluiași articol. Har Cătălin (Viitorul Marghita) se suspendă pentru 3 jocuri și o penalitate financiară de 100 lei, conf. T II SI art. 59 pct. 3 din Regulamentul Disciplinar. Echipa Viitorul Marghita va trebui să depună, până marți, 28 martie, ora 12.00, la AJF Bihor carnetul jucătorului Har Cătălin.

* Turc Marius (antrenor juniori, CS Viitorul Marghita) se suspendă pe 6 etape şi o penalitate de 300 lei, conf. TII S III art. 44.

* Sorin Simuț (Șoimii Oradea) se suspendă pe 2 jocuri și o penalitate de 150 lei, conf. T II S II art. 65/a.

 

III. COMUNICĂRI

* Până la 31 martie a.c. toți arbitrii peste 18 ani și observatorii vor trebui sa se constituie Persoane Fizice Autorizate pentru a intra în legalitate conform noilor prevederi ale Codului Fiscal. Documentele necesare obținerii PFA pot fi obținute la secretariatul AJF Bihor ori solicitate pe email (ajfbihor@yahoo.com).

* Ședințele Comisiei de Disciplină a CJA Bihor vor avea loc în fiecare miercuri, de la ora 17.30, la sediul AJF Bihor. La ședința din 29.03.2017 sunt convocați la comisie următorii arbitrii: Venter Andrei, Beleneși Alex Stelian și Urs George, Popa Paula și Fiter Ciprian.

*Comisia de Disciplină a decis în ședința din 21.03.2017 să suspende executarea suspendării jucătorului Spătar Dan (Locadin Țețchea) începând cu data de 22.03.2017, luând act de solicitarea arbitrului Flavius Pop.

*Pentru informarea corectă a echipelor participante în Liga a 4-a, AJF Bihor comunică faptul că întărește decizia luată de Comisia de Apel cu privire la cazurile CSM Olimpia Salonta și FC Universitatea Oradea, respectiv CSM Olimpia Salonta și CSC Paleu, astfel clasamentele afișate pe pagina ajfbihor.ro sunt cele oficiale.