DJST Bihor a stabilit, prin tragere la sorţi, componenţa grupelor turneului final la fotbal şi handbal, băieţi şi fete, din programul "Bihorul în mişcare", rezervat elevilor din clasele 5-6.

 

În întrecere au rămas câştigătoarele din cele şase centre (Oradea, Beiuş, Salonta, Valea lui Mihai, Marghita şi Aleşd), care au fost repartizate în două grupe a câte trei echipe.

FOTBAL

Grupa I

Şcoala Gimnazială Drăgeşti

Şcoala Gimnazială "Balasi Jozsef" Curtuişeni

Şcoala Gimnnazială nr 1 Roşia

 

GRUPA II

Colegiul Naţional "Octavian Goga" Marghita

Şcoala Gimnzială "Nestor Porumb" Tulca

Colegiul Tehnic nr. 1 Vadu Crişului

 

HANDBAL BĂIEŢI

GRUPA I

Şcoala Gimnazială nr. 1 Mădăras

Şcoala Generală "Balasko Nandor" Sălacea

Liceul "Onisifor Ghibu" Oradea

 

GRUPA II

Liceul Teoretic "Constantin Şerban" Aleşd

Şcoala Gimnazială nr. 1 Derna

Şcoala Gimnazială "Jako Zsigmond" Roşiori

 

HANDBAL FETE

GRUPA I

Liceul Teoretic "Onisifor Ghibu" Oradea

Şcoala "Zselk Zoltan" Valea lui Mihai

Şcoala Gimnazială Tileagd

 

GRUPA II

Şcoala "Floare de Lotus" Sânmartin

Liceul "Nicolae Jiga" Tinca

Liceul Tehnologic nr. 1 Şuncuiuş

 

De menţionat că echipa şcolii din Tileagd, situată pe locul 2 la faza pe sector, înlocuieşte pe cea din Viişoara, care a anunţat că nu mai poate participa la etapa finală.

Câştigătoarele seriilor vor juca finala, iar ocupantele poziţiilor secunde se vor confrunt pentru locurile 3-4. Partidele vor avea loc sâmbătă, 5 noiembrie, la Oradea. Jocurile din faza grupelor vor începe la ora 08.00 în sălile de sport de la Colegiul Tehnic "Traian Vuia", Liceului "Szent Laszlo" şi LPS Bihorul. Finalele şi partidele pentru locurile 3-4 se vor desfăşura la Arena "Antonio Alexe", de la ora 14.00. Ultimul act de la fotbal va fi oficiat de arbitrul FIFA Octavian Şovre.

Primele clasate vor fi răsplătite cu medalii şi cupe oferite de DJST Bihor, echipament sportiv şi mingi de fotbal şi handbal asigurate de Decathlon şi pachete cadou de la Selgros.