În contextul apropierii Sărbătorilor de Iarnă, CFR Călători a introdus unele modificări în circulaţia trenurilor. Noul plan de mers al trenurior de călători va fi pus în aplicare din 12 decembrie, ora 00.01, şi va fi valabil un an.

"Una din modificările noul mers al trenurilor vizează trenul internaţional 6.814, respectiv 6.811, care circulă pe ruta Debrecen - Oradea şi retur, care, începând din 12 decembrie, pe relaţia Valea lui Mihai - Oradea şi retur, va circula în regim de personal cu opriri în toate staţiile şi punctele de oprire", ne-a declarat ing. Cristiana Derban, şefa staţiei CFR Călători Oradea. O altă modificare vizează trenul Intercity 532 Oradea - Bucureşti, care va pleca din Oradea la ora 09.40, faţă de 10.58. "Şi în noul mers al trenurilor sunt asigurate legături cu toate marile oraşe. În circulaţia trenurilor personale nu sunt operate modificări majore, s-au menţinut în circulaţie trenurile de navetişti şi cele pentru elevi. Îi sfătuim pe călători ca, înainte de a porni la drum, să se informeze despre circulaţia trenurilor", a mai precizat Cristiana Derban.

Noul mers al trenurilor cuprinde şi cursele operatorilor feroviari privaţi, acestea putând fi recunoscute după indicativele din cinci cifre ale trenurilor. În tabelul de mai jos publicăm noul mers al trenurilor, valabil din 12 decembrie.