Gruparea Real Madrid va face, în această vară, două sau trei achiziţii importante pentru completarea lotului, a declarat preşedintele clubului, Florentino Perez, care a evocat numele unor fotbalişti, precum Maicon, Steven Gerrard, Di Maria sau Navas.

"Ceea ce este sigur este că vom achiziţiona doi sau trei jucători mari, pentru a completa lotul minunat pe care îl avem", a spus Florentino Perez".
Întrebat dacă Real Madrid este interesat de jucători precum Steven Gerrard (Liverpool) şi Cesc Fabregas (Arsenal), Perez a răspuns: "Nu am luat încă o decizie, dar ceea ce pot spune este că ambii jucători sunt dintre cei mai buni pe posturile lor".
Oficialul grupării spaniole nu a exclus nici nume precum Maicon (Inter Milano), Angel Di Maria (Benfica) şi Jesus Navas (FC Sevilla), afirmând că şi aceştia sunt jucători care îi plac foarte mult, dar că este prematur să se vorbească despre un eventual transfer.
Preşedintele Realului a mai spus că, în opinia sa, atacantul argentinian al formaţiei FC Barcelona, Lionel Messi, este "al doilea cel mai bun jucător din lume", după portughezul Cristiano Ronaldo şi că nu ar fi bine ca cei doi să evolueze la aceeaşi echipă.
Referitor la noul antrenor al echipei spaniole, Jose Mourinho, Perez a precizat tehnicianul portughez este o "forţă a naturii". "Mourinho ştie că a venit la un club unde pe lângă trofee, oamenii vor şi spectacol. Vreau să amintesc că fotbalul practicat de echipele antrenate de el a fost unul foarte bun. Nu am niciun dubiu referitor la stilul său. Acolo unde a antrenat, jucătorii l-au adorat şi oficialii la fel. Jucătorii din ziua de azi sunt foarte puternici, iar noi aveam nevoie de un antrenor puternic, cu un palmares bun. Mourinho este forţă a naturii", a mai spus Perez.