În cel de-al doilea joc consecutiv în care a întâlnit o pretendentă la promovare, echipa pregătită de Doina Ardelean s-a văzut învinsă în deplasare cu scorul de 34-23 (18-11). Duelul cu CSM Slatina a contat pentru etapa a 5-a din Seria B la handbal feminin.

Întărită serios cu jucătoare care au evoluat în Liga Națională, CSM Slatina s-a impus clar în duelul cu CSU CSM Oradea. Pentru a ne face o ideea despre adversarul orădencelor din acest joc este suficient să menționăm că echipa din județul Olt pornește cu prima șansă la promovare, după ce duelul din deplasare cu Minaur, cealaltă contracandidată la accederea în prima ligă, a fost pierdut la o diferență de doar două goluri ceea ce face ca returul de la Slatina să le fie perfect accesibil. Revenind la disputa de ieri, orădencele, la fel ca și în duelul cu Minaur, au început bine meciul ceea ce le-a permis să se afle la conducere după primele 10 minute. Totuși experiența și diferența de valoare și-au spus cuvântul în fața determinării și entuziasmului oaspetelor, astfel că până la pauză gazdele și-au creat un avantaj de 7 goluri (18-11). Un aspect pozitiv s-a putut observa pe parcursul reprizei secunde atunci când orădencele nu au mai avut căderea din alte partide. În acest context, CSM Slatina a mai adăugat doar patru goluri diferenței înregistrate la pauză astfel că jocul s-a terminat cu scorul de 34-23.

Au timp să lucreze la omogenizare

„Există un progres vizibil de la etapă la etapă ceea ce ne dă speranțe că se poate construi o echipă solidă. Totuși e nevoie de răbdare, iar în acest sens programul lejer din acest sfârșit de an vine să lucreze în favoarea noastră. Mai avem doar două etape de disputat, iar acest fapt ne va permite să organizăm câteva partide de pregătire care ne vor ajuta la omogenizare, iar în luna decembrie să efectuăm un cantonament care să ne pună la punct cu pregătirea fizică”, a declarat Doina Ardelean, antrenoarea CSU CSM Oradea, după partida de la Slatina. În clasament, orădencele au ajuns pe ultima poziție a acestuia, după ce echipa CSȘ Caracal s-a retras din campionat și victoria cu această formație a fost anulată. În următoarele două etape bihorencele vor sta, proxima partidă urmând a se disputa în deplasare cu CSU Reșița, duminică 13 noiembrie.