Berbecul

Atmosfera din cămin va fi mai calmă, mai relaxată în această perioadă. Proiectele pe care vi le-aţi făcut pentru timpul liber vor putea fi puse în practică, ceea ce vă va îmbunătăţi considerabil starea de spirit. La serviciu, apar discuţii între colegi, dar e mai bine să staţi deoparte.

Taurul

Vă preocupă în mod special situaţia dumneavoastră materială, dar deocamdată nu este cazul să vă faceţi probleme în această direcţie. Este posibil să obţineţi unele câştiguri din colaborări sau activităţi de parteneriat care vă vor ajuta să vă menţineţi la un nivel rezonabil.

Gemenii

În plan personal, sunt create condiţiile pentru a avea o reuşită. Eforturile pe care le-aţi făcut până acum vor fi apreciate de cei din jur. Situaţia financiară are şanse să se îmbunătăţească datorită unor câştiguri din colaborări sau activităţi de parteneriat.

Racul

Din punct de vedere sentimental veţi fi cam nemulţumit în această zi, fără un motiv anume. Este posibil, de asemenea, ca planurile dumneavoastră pentru timpul liber să fie date peste cap de un eveniment oarecum neaşteptat.

Leul

Aveţi energie suficientă pentru a rezolva tot ce este trecut pe ordinea de zi, dar orice exces nu vă poate face bine. Este posibil să apară unele neînţelegeri în relaţia cu superiorii. Pe cât posibil, evitaţi să vă susţineţi cu prea multă hotărâre punctele de vedere.

Fecioara

Este posibil să fiţi cooptat într-o activitate care va fi pe placul dumneavoastră. Veţi avea un bun prilej de a vă face remarcat, dar ar fi indicat să daţi dovadă de un pic de modestie. Atmosfera de la serviciu este calmă, iar colegii vă sprijină în tot ce încercaţi să faceţi.

Balanţa

La serviciu veţi avea parte de o zi obişnuită, chiar dacă vă va fi destul de greu să vă adaptaţi la activităţile pe care le aveţi trecute pe ordinea de zi. În ceea ce priveşte timpul liber, nu este momentul să vă ocupaţi de lucruri prea serioase.

Scorpionul

Sunteţi cam nemulţumit de felul în care evoluează lucrurile în familie, dar aveţi tendinţa de a exagera. Nu este exclus însă ca o rudă apropiată să aibă o problemă mai delicată, care se va rezolva din mers. O activitate de divertisment v-ar putea ajuta să vă mai relaxaţi.

Săgetătorul

La serviciu vă aşteaptă o perioadă destul de agitată, căci este posibil să apară tot felul de neînţelegeri în relaţia cu colegii. Chiar dacă nu vă simţiţi în forma cea mai bună, păstraţi-vă ceva mai mult timp pentru mişcare. Nu vorbiți oricui despre proiectele dumneavoastră.

Capricornul

Aţi putea rezolva una din problemele cu care vă confruntaţi la serviciu, ceea ce vă va aduce aprecierea superiorilor ierarhici. N-ar fi rău să vă dedicaţi ceva mai mult din timpul liber activităţilor recreative în compania familiei. Cheltuielile nu vă vor face probleme.

Vărsătorul

Activităţile sociale vă vor da ocazia să vă relaxaţi, dar şi să vă puneţi în valoare cunoştinţele. Spre sfârşitul zilei este posibil să aflaţi că una dintre rudele dumneavoastră are o problemă de sănătate. Nu trebuie să aveţi emoţii, căci problemele se vor rezolva într-un timp scurt.

Peştii

Energia fizică nu este la nivelul cu care ne-aţi obişnuit, dar, totuși, aveţi suficientă voinţă încât să puteţi duce la bun sfârşit tot ceea ce v-aţi propus. La serviciu veţi avea de făcut faţă unor activităţi dificile, dar vă veţi descurca.

ARIADNA