Recent, la ANCMRR - Subfiliala Beiuş, a avut loc adunarea generală a membrilor şi simpatizanţilor organizaţiei cadrelor militare în rezervă şi retragere. Adunarea a fost onorată de prezenţa primarului municipiului Beiuş, ec. Nicu Silviu Odobasianu.


Preşedintele organizaţiei, g-ral. col. (r) Nicolae Păcală, a prezentat darea de seamă a comitetului, prilej cu care s-a analizat modul de desfăşurare a preluării documentelor pentru CMJ Bihor privind recalcularea pensiilor celor ieşiţi la pensie până la 10.04.2001, aşa cum prevede Legea 164/2001. La adunarea generală au mai participat din partea ANCMRR - judeţul Bihor secretarul executiv col.(r) Tatar Zoltan, care a transmis salutul preşedintelui organizaţiei judeţului Bihor, col. bg. (r) Ştefan Neagoe. Momentul deosebit al adunării a fost aniversarea celor 80 de ani de viaţă ai col. (r) Andrei Dumitru, fondatorul organizaţiei din Beiuş, azi, preşedintele de onoare al ANCMRR - Subfiliala Beiuş.
Cu acest prilej, primarul municipiului Beiuş, ec. Nicu Silviu Odobasianu, a acordat col. (r) Andrei Dumitru brevetul cu medalia jubiliară a municipiului Beiuş, pentru meritele sale în domeniul social şi economic, şi l-a felicitat, în acelaşi timp, pentru frumoasa vârstă împlinită.
Din partea ANCMRR judeţul Bihor, pentru meritele sale de-a lungul celor 16 ani de activitate ca preşedinte al organizaţiei ANCMRR - subfiliala Beiuş, i s-a acordat diploma de excelenţă a ANCMRR Bihor. Diploma i-a fost înmânată col. (r) Andrei Dumitru de către secretarul executiv, în numele preşedintelui organizaţiei judeţului Bihor.
Tot cu acest prilej, au fost sărbătoriţi şi felicitaţi: plt. adj. pr. Nicolae Constantin, la cei 75 de ani de viaţă, şi plt. adj. pr. Costică Stănoiu, la cei 60 de anii de viaţă, precum şi alţi camarazi care şi-au aniversat ziua de naştere. Adunarea generală a fost urmată de o masă festivă, organizată într-un cadru sărbătoresc şi camaraderesc, la care au participat invitaţii sărbătoriţilor, împreună cu familiile lor.