Stsdion: Orășenesc

Spectatori: 81

Marcatori: Gavriș 8, 15 , C. Popa 25, 87, 88, 90, Lazea 33, 53 / Varga 60

Cartonașe galbene: Varga, Cudi, Novak.

CSO Ştei: Fofiu - Cr. Ștefan, Matei (62 Galea), Gruie (62 P. Ștefan), Dumbrăveanu, Toma, Norocea (62 Stoian), Pirtea, Gavriș, Lazea (62 Berce), C. Popa.

Antrenor: Sandu Balaj.

Locadin Ţeţchea: Dumitru - Varga, Cudi, C.Gheorghe, Ușvat, Beștea, Bârlau, Țirban, Novak, Ardelean, Popa.

Delegat: Gheorghe Dumitru.

Arbitri: Marcel Pirtea, la centru - Adrian Ciuciu și Petru Perțe, asistenți, Florina Adina Moza, rezervă.

Observator AJF: Ioan Blaj.

Un meci liniștit a avut loc la poalele Munților Apuseni, în Liga a IV-a, în care singura necunoscută era doar diferența de scor la care gazdele, favorite certe, trebuiau să se impună.

De această dată anticipațiille celor mai fideli suporteri șteieni s-au adeverit, deoarece, într-un meci aproape fără istoric, victoria gazdelor a fost una concludentă. Sigur, amatorii de statistică, ca de obicei, ar dori multe comentarii cât de cât interesante, însă evoluția celor două combatante a fost una în care acest fapt nu ar putea fi reliefat într-un mod special. După cum a debutat partida în care Gavriș (8, 15) a reușit dubla (2-0), nimic nu mai putea surveni în victoria la scor care se prefigura. C. Popa (25) și Lazea (33) au fixat diferența (4-0) la pauză într-o repriză care a fost la discreția gazdelor. După ce diferența s-a mărit (5-0), prin reușita lui Lazea (53), oaspeții, la singurul șut pe spațiul porții, au înscris (5-1) prin Varga (60). Repriza a continuat într-un ritm surprinzător de lent, însă finalul a fost unul electrizant în care C. Popa (87, 88, 89) a reușit „tripla”, una meritată ținând cont de evoluția lui din teren.