Expomariage Oradea 2008 şi-a deschis porţile, ieri, la Casa de Cultură a Sindicatelor (CCS), fiind cea de-a treia ediţie care se desfăşoară în oraşul de pe Crişul Repede. Astăzi, de la ora 15.00, pe scena CCS, va avea loc o prezentare de modă cu cele mai frumoase rochii de mireasă, iar de la ora 20.00, foc de artificii.

Peste 50 de firme participante
Ediţia din acest a celei mai mari expoziţii naţionale dedicate nunţii a debutat la Bucureşti, apoi a poposit la Cluj-Napoca, urmând ca, după Oradea, să-şi deschidă porţile în Timişoara, Braşov şi Iaşi. Expoziţia se bucură de un interes crescut din partea firmelor expozante. Dacă anul trecut, la Oradea, au expus în standuri 45 de firme, anul acesta, participă peste 50. Totodată, prezenţa celor peste 5.500 de vizitatori la ediţia precedentă, dovedeşte interesul crescut al publicului şi mirilor, an de an, faţă de acest eveniment deosebit. Este un bun prilej pentru miri de a admira tot ce e nou în pregătirea nunţii, de la ţinute de mirese şi miri până la oferta de servicii a firmelor specializate în organizarea nunţii.

Rochiile de mireasă în nuanţa şampaniei, la mare căutare
Ioana Monica Petca, care a reprezentat Salonul D'Alba din Oradea, ne-a mărturisit că, în acest an, la rochiile de mireasă se poartă foarte mult alb în combinaţie cu alte culori, fie roz sau crem, din tul, organza, dantelă, tafta sau brocard. Ioana este absolventă a secţiei de Design Vestimentar din cadrul Facultăţii de Arte Vizuale Oradea, iar rochiile sale au avut mare trecere şi anul trecut, fiind creaţii originale. Pe perioada expoziţiei, cei care vin aici cu un pliant al salonului beneficiază de 20% reducere. Clienţii nu au ocolit nici standul celor de la Alb şi Negru, la mare căutare fiind rochiile de mireasă în nuanţa şampaniei, din dantelă, tul, organza sau broderii. Vizitatorii acestui stand primesc un talon valabil până în 30 iunie, cu 10% reducere, la orice produs.

10 ani de apariţie a revistei "Mireasa"
Tot pentru viitorii miri, în cadrul expoziţiei, au loc demonstraţii de coafuri şi machiaje live, asigurate de hair şi make-up artişti. De asemenea, una dintre surprizele pentru public va fi expunerea, în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor, a unor maşini elegante şi limuzine somptuoase, care vor putea fi de folos în ziua nunţii şi nu numai. Menţionăm că ediţia 2008 a Expomariage marchează şi aniversarea celor 10 ani de apariţie a revistei "Mireasa", organizatoarea acestei expoziţii atât de aşteptate de viitorii miri din întreaga ţară.

Programul de vizitare al expoziţiei este următorul: astăzi, 1 martie, între orele 10.00 - 20.00, şi duminică, între 10.00 - 18.00, intrarea fiind 5 lei de persoană.