David Benioff şi D.B. Weiss, regizorii celebrului serial difuzat de HBO "Urzeala Tronurilor", au rupt tăcerea şi au vorbit despre ce se va întâmpla în următoarele sezoane inspirate din cărţile lui George RR Martin, scrie Unilad.

 

Duminică seara a fost difuzat ultimul episod din sezonul VI al serialului ultra popular "Urzeala Tronurilor", iar fanii deja fac speculații cu privire la soarta personajelor preferate din show. Acum, David Benioff și D.B. Weiss, regizorii serialului, au oferit câteva detalii publicului, spunând că se aștern zile negre în Westeros. Într-un interviu acordat publicației Deadline, cei doi regizori au confirmat ceea ce deja se știe: în ciuda faptului că Ramsay și Walder sunt morți, adevărata luptă abia acum începe, odată cu venirea sinistrului Rege al Nopții, liderul Umblătorilor Albi. Totuși, cei doi au explicat că el nu va fi la fel de crud precum Joffrey sau la fel de sadic ca Ramsay, ci că este mai mult o forță negativă a naturii, în niciun caz umană.

"Nu cred că Regele Nopții este atât de rău ca oamenii, este Moartea însăși. Nu este ca Joffrey și nici ca Ramsay. Nu mai este ființă umană. Pentru mine, răul vine atunci când ai de ales între bine și rău, dar alegi răul. Regele Nopții nu are de ales, a fost creat așa și ăsta este el. În unele feluri, el reprezintă doar moartea, venind după toată lumea", a declarat Weiss.

Cei doi regizori au tachinat: în ciudat faptului că Zidul nu le permite morților/ Umblătorilor Albi să treacă dincolo, Regele Nopții are resurse incredibile și avertizează că dacă Sălbaticii au putut să treacă de Zid, atunci și Lordul Nopții cu armata sa de Umblători Albi va putea.

În ceea ce-i privește pe cei vii, Beinoff afirmă că sinuciderea lui Tommen a frânt ultima rămășiță de umanitate din inima lui Cersei, iar acum, noua Regină a Westerosului va fi complet schimbată.

"În timp ce Cersei a făcut cu siguranță lucruri oribile în viața ei și poate fi o persoană extrem de crudă, singurul lucru uman la ea era faptul că își iubea cu adevărat copiii. Acum, sunt morți toți și cred că asta este foarte interesant pentru noi. Cine este ea fără copiii ei? Răspunsul îl veți afla în sezonul următor. Asta este tot ce pot spune momentan, dacă intru în detalii, dezvălui prea multe", a adăugat Weiss.

Deși nu au menționat cu exactitate ce se va întâmpla cu Mama Dragonilor, au făcut aluzii la Lady Olenna, care acum își deplânge familia, în special nepoții. Aceasta caută să se răzbune pe Cersei, iar în ultimele cadre ale episodului 10 din sezonul 6, s-a văzut formându-se o alianță între Casa Tyrell și Casa Martell, care este de partea lui Daenerys.