Stadion: "Municipal"; spectatori: circa 350
Timp: ploios; teren: foarte bun
Remarcaţi: Lazea, Aenoaie / Harnagea, Jeremia
CF Bihorul: Lazea - Aenoaie, C. Rusu, Tăut, Fl. Popa (46 Gh. Rus) - Mihoc, Trip, Morar (64 Tripa), Boldor (60 M. Rusu) - Oraş (84 Matei), Raţ. Antrenor: Rudy Kovacs.
Mobila Sovata: Harnagea - Fodor, Mitra, Ţompi (60 Buţiu), Mera - Porav, Oltean, Butiurcă, Ani (69 Fânăţean) - Jeremia, Fabian (64 Căian). Antrenor: Varo Sandor.
Cartonaşe galbene: Boldor, Oraş, Tăut, Aenoaie / Fodor 2, Mitra, Ţompi, Jeremia
Cartonaş roşu: Fodor (Mobila Sovata) - min. 62, pentru cumul de cartonaşe galbene.
Arbitri: Ciure Chiş - centru - Tunyogi Ferencz (ambii din Zalău) şi Mihai Lucaciu (Jibou) - asistenţi. Arbitru de rezervă: Marius Omuţ (Oradea). Observator FRF: Mircea Ciglenean (Cluj-Napoca).

Poate, în niciun meci de până acum, disputat pe teren propriu, beiuşenii n-au avut atâtea ocazii clare de joc precum în meciul cu Lacul Ursu Mobila Sovata. Spectatorii, pur şi simplu, râdeau de neputinţa atacanţilor de la CF Bihorul. La final, foarte mulţi spuneau că nu vor mai veni la meciurile beiuşenilor, deoarece merg acasă nervoşi şi cu dureri de cap. Chiar dacă la ora jocului a plouat torenţial, meciul a avut parte de o asistenţă numeroasă.
Beiuşenii au avut, vineri, nu mai puţin de 12 ocazii clare de gol. Morar (7 şi 24), Oraş (17 - şut în bară, într-un moment în care avea în faţă poarta goală şi 79, şut pe lângă, din 6 m), Raţ (18 - lovitură de cap, din 6 m, în braţele portarului advers şi 87 şi 90 - şut puternic scos de pe linia porţii, cu capul, de Mitra) şi M. Rusu (74 şi 88) au ratat ocazii clare de gol. Pe final de joc (87), oaspeţii puteau da lovitura, dar Lazea a apărat şutul lui Jeremia, din 10 m. Partida a fost prelungită cu cinci minute, timp în care atacanţii gazdelor şi-au mai dovedit neputinţa. Debutantul Tripa (transferat cu câteva zile înaintea jocului de la FC Grădinari) s-a zbătut "ca peştele pe uscat".
La final, spectatorilor nu le venea să creadă că favoriţii lor nu au câştigat o partidă pe care au dominat-o atât de autoritar.