Anul Nou a fost întâmpinat de beiuşeni aşa cum se cuvine: mesele au fost îmbelşugate, şampania a stropit din plin mâncarea, cerul s-a luminat de artificii, iar distracţia a fost pe săturate.

Locuitorii municipiului Beiuş care au ales să petreacă Revelionul în oraş, fie acasă cu familia sau la restaurante, au avut parte de un inedit spectacol de artificii. Piaţa Samuil Vulcan, din centrul oraşului, a fost luată cu asalt încă de la ora 23:30 de mii de beiuşeni care au venit să urmărească spectacolul intrat în tradiţia oraşului şi organizat de Primăria municipiului. Frigul de afară nu a fost un impediment pentru petrecăreţii de toate vârstele, care, într-un număr impresionant şi cu şampania în mână, au aşteptat sosirea noului an. "În fiecare an vin în centrul Beiuşului pentru a urmări spectacolul de artificii şi de fiecare dată rămân de-a dreptul impresionat. E frumos să priveşti focul de artificii, să îţi pui o dorinţă şi să închini un pahar de şampanie în această atmosferă de sărbătoare", a precizat Alin Mihele. Înainte de numărătoarea inversă, beiuşenii şi-au umplut buzunarele cu bani, au făcut ultimele fapte bune şi s-au gândit la o dorinţă, pentru ca anul 2009 să fie unul mai bun şi mai prosper. Înainte de miezul nopţii, primarul municipiului, Adrian Domocoş, le-a urat beiuşenilor un an mai bun, presărat de împliniri şi tradiţionalul "La mulţi ani!", făcând totodată promisiunea că instituţia pe care o reprezintă le va fi alături pe tot parcursul anului 2009.

A urmat un grandios foc de artificii, care a marcat cumpăna dintre ani, acompaniat de sunetul petardelor şi al sticlelor de şampanie desfăcute, pe care administraţia locală le-a făcut-o cadou, la fel ca în anii precedenţi, persoanelor prezente.