Revista "Familia", în ediţie dublă

Redacţia revistei "Familia" se prezintă în faţa cititorilor cu un nou număr, într-o ediţie dublă, cu un conţinut bogat şi atractiv, prin tematicile complexe pe care le propune cititorilor săi. Editorialul, intitulat "Birocraţia belferilor", este semnat de Miron Beteg. Acest număr este ilustrat cu lucrări din albumul expoziţiei "Culorile avangardei, arta în România 1910-1950".

Răsfoind paginile "Familiei", descoperim materiale aferente lunilor noiembrie şi decembrie 2007. Revista de cultură nu îşi dezamăgeşte nici de această dată cititorii prin rubricile pe care le propune: "Asterisc", de Gheorghe Grigurcu, "Sertarele exilului", de Norman Manea, "Atropină", de Alexandru Vlad, "Nisipul din clepsidră", de Vasile Dan, "Zilele revistei Familia", "Explorări", de Mircea Morariu etc. Nu lipsesc cronicile: literară, semnată de Marius Miheţ şi Liana Cozea, plastică, de Erwin Kessler, şi teatrală, de Mircea Morariu. Câteva dintre rubricile noi prezente în acest număr sunt: "Universitaria", "Atelier" sau "Parodia fără frontiere".
Provocările lansate de Redacţia revistei "Familia" nu se opresc aici, alte surprize urmând să fie dezvăluite cititorilor în cele peste 300 de pagini. Revista poate fi cumpărată de la sediul situat pe str. Iosif Vulcan nr. 16, precum şi de la chioşcurile RODIPET, preţul unui exemplar fiind de 10 lei.