Prima ediţie a Cupei "Moş Crăciun" la fotbal pe teren redus care a avut loc la Baza Tineretului s-a bucurat de un interes deosebit din partea practicanţilor fotbalului din Oradea şi împrejurimi. În ciuda vremii potrivnice, 16 echipe au ales să participe la turneul organizat de Spiridon Baltsavias. Şi asistenţa a fost pe măsură, numeroşi spectatori asistând la competiţia amicală, dar cu mari ambiţii în rândul protagoniştilor, desfăşurată pe durata a patru zile în incinta Liceului cu Program Sportiv (LPS) Bihorul.

Interesul a fost amplificat şi de prezenţa pe gazonul sintetic a mai multor jucători profesionişti din primele trei eşaloane (Claudiu Keşeru, Ciprian Dianu, Sebastian Sfârlea, Borbely Csaba, Daniel Lupaşcu, Marius Popa, Sebastian Achim, Claudiu Codoban, Florin Neaga, Alexandru Gego, Răzvan Ţârlea, Răzvan Fărcuţa, Cosmin Letan, Ioan Filip, Bogdan Belcin, Sergiu Pocean, Valentin Mangra, Răzvan Pocian, Adrian Buştea, Sebastian Ianc, Florin Budău), dar şi alţii care evoluează în Ligile a IV-a şi a V-a din Bihor (Ovidiu Ghilea, Raul Ember, Delian Cuc, Adrian Iova, Cristian Cura, Gheorghe Rus, Răzvan Giura etc).
"Ne bucură faptul că la această primă ediţie am avut la start un număr mare de echipe printre care şi câteva noi, care nu făceau parte din cele două eşaloane ale campionatului organizat pe acest teren" a declarat organizatorul Spiridon Baltsavias.
Trofeul cuvenit câştigătoarei şi un set de echipament sportiv a revenit echipei Moldavia, care a dispus în finală de Hidişelul de Sus, revelaţia întrecerii, cu scorul de 5-4. Toate grupările clasate pe podium au fost răsplătite cu diplome şi cupe. De asemenea, au mai fost premiaţi cel mai bun jucător (Bogdan Belcin - Hidişelul de Sus), cel mai bun portar al turneului (Szabo Alexandru - Moldavia) şi conducătorul Adrian Petroi, primarul comunei Hidişelul de Sus, care a contat pe Şuşca Sabin, Popa Traian, Costel Pentea, Noane George, Petroi Ioan, Belcin Bogdan, Dan Maghiar, Vlad Gheţe, Marius Popa, Rozmenteniuc Ovidiu, Mircea Popa.

Componenţa grupelor:
A: Moldavia, Vulturii, Celtic, Alex
B: Luceafărul, Pokemon, Raul, Frigoexpress
C: XXL, Coardele, Marius, Nojorid
D: Aconalex, Hidişelu de Sus, Gigi, Park

Sferturi de finală:
XXL - Raul 4-1
Hidişelu de Sus - Celtic 10-3
Luceafărul - Coardele 6-5
Moldavia - Aconalex 7-2
Semifinale:
Moldavia - Luceafărul 7-2
Hidilşelul de Sus - XXL 4-3
Finala mică:
Luceafărul - XXL 3-0
Finala mare:
Moldavia - Hidişelu de Sus 5-4.