Accident în Diosig
Joi după-amiază, pe drumul naţional 19, în localitatea Diosig, D.C.C., de 40 de ani, din localitatea Borşa, judeţul Maramureş, în timp ce conducea un autotractor înmatriculat în judeţul Maramureş, într-o curbă la dreapta, nu a redus viteza de deplasare, intrând în derapaj. Astfel, a pătruns pe contrasens, unde a acroşat un microbuz, condus din sens opus de H.F., de 31 de ani, din localitatea Popeşti, microbuzul fiind proiectat într-un stâlp aflat pe partea dreaptă a direcţiei sale de mers. Din accident a rezultat rănirea gravă a lui I.M.S., de 29 de ani, din Săcueni, pasageră în microbuz, care a fost internată în spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului.

Lovit pe trecerea de pietoni

La intersecţia străzilor Averescu cu Gheorghe Şincai, din municipiul Oradea, M.A.I., de 58 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, a acroşat un pieton aflat în traversare pe marcajul pietonal, după care a schimbat brusc direcţia de mers spre stânga, intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de T.I.D., din Oradea. Din accident a rezultat rănirea uşoară a lui D.J., de 63 de ani, din Oradea, care se angajase în acel moment în traversarea străzii, regulamentar, pe marcajul pietonal.

Persoană acroşată

Joi seara, pe strada Parcul Traian din municipiul Oradea, O.T., de 60 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism a acroşat o persoană. Victima, P.G., de 58 de ani, din municipiul Oradea, ce a suferit leziuni uşoare, se angajase în acel moment în traversarea străzii pe marcajul pietonal, pe bicicletă. Cercetările continuă.

Pieton accidentat uşor

S.I., de 25 de ani, din Suplacu de Barcău, în timp ce conducea un autoturism pe strada Crinului din localitate, a accidentat uşor un pieton. Victima V.I., de 24 de ani, din aceeaşi localitate, a pătruns brusc în acel moment pe carosabil fără să se asigure.