Calificată in extremis din prima fază a Campionatului Naţional, echipa de juniori A de la FC Bihor a avut un parcurs perfect în turneul zonal de la Iaşi, iar ieri a dat mari bătăi de cap lui Dinamo în partida tur din semifinale. Orădenii s-au ţinut bine pe terenul bucureştenilor şi au obţinut un rezultat de egalitate, 2-2 (1-1), care le conferă şanse reale de a ajunge în finală!

Dinamoviştii au condus de fiecare dată, însă FC Bihor a avut forţa să revină şi să egaleze graţie golurilor lui Cristian Butuc, din minutele 40 şi 78. Pe final, bihorenii au fost foarte aproape de a da lovitura de graţie adversarului, dar Molnar L. a ratat singur cu portarul! Oricum rezultatul este foarte bun în perspectiva returului de la Oradea, în care "roş-albaştrii" au şi varianta unui meci egal la 0 sau la 1, pentru a merge mai departe. Conştient că şansele de calificare în finală au crescut după remiza de la Bucureşti, antrenorul Gheorghe Silaghi îndeamnă, totuşi, la prudenţă. "Am jucat bine într-o partidă dificilă, ţinută bine în mână de arbitrul Ionel Ivan, şi am luat o opţiune pentru calificare. Cred că acum avem 60% şanse de a ajunge în finală. Privim cu încredere returul, dar trebuie să rămânem serioşi şi conectaţi la joc, pentru că încă nu suntem calificaţi. Nu trebuie să fim superficiali din acest punct de vedere", a comentat Gheorghe Silaghi.
Contra dinamoviştilor au evoluat din primul minut Paul - Huiduc, Ş. Pop, Miheş, Molnar F. - Teşan, Novak, F. Pop - Floruţ, Ardelean, Butuc. Au mai fost introduşi Găvrilaş, Iancu, Matei, Molnar L., R. Andor.
Jocul retur se va desfăşura miercuri, de la ora 10.00, pe Stadionul "Iuliu Bodola".
În prima manşă a celeilalte semifinale s-au confruntat aseară, după închiderea ediţiei, CFR Cluj şi Steaua Bucureşti.