Dacă secţiile de baschet masculin şi polo ale CSM Oradea au asigurate mijloacele financiare necesare atingerii obiectivelor, cea de handbal masculin nu este sigură de participarea în Liga Naţională. Echipa pregătită de Sebastian Tudor a adus doar un jucător (Ionescu) şi a pierdut trei (Mateaş, Munea, Oşvat), fără a avea, decocamdată, posibilitatea de face alte transferuri.

 

Directorul CSM, Florin Birta, a dezvăluit că soarta formaţiei de handbal va fi hotărâtă la începutul lunii viitoare. "Aici avem probleme financiare şi nu am reuşit să facem transferurile preconizate. Mai este o săptămână şi ceva până la încheierea perioadei de transferări şi dacă nu vom face rost de bani pentru a întări lotul vom putea vorbi de neînscrierea în Liga Naţională. Nu are rost să cheltuim aiurea banii publici şi să fim victime sigure în campionat", este de părere Florin Birta.

În ceea ce priveşte echipa de baschet feminin, va fi continuat protocolul cu Clubul Sportiv Universitar (CSU) Oradea, doar că suma alocată de CSM va fi mai mică decât în sezonul precedent. "Anul trecut am alocat 3 miliarde lei vechi, dar acum nu putem contribui cu mai mult de un miliard", susţine Birta.