Conferinţă la Posticum
Preşedintele organizaţiei austriece de caritate Caritas, Franz Kuberl, va susţine o conferinţă la Posticum, astăzi, 24 noiembrie, de la ora 15.00. Conferinţa, intitulată "Wesenkern christilichen Glaubens" (Caritas - iubire: punctul central al credinţei creştine), se va desfăşura în limba germană.

Spectacol de balet, la Casa de Cultură
Opera Naţională din Kiev prezintă la Casa de Cultură a Sindicatelor, în premieră în România, baletul în trei acte "Frumoasa din pădurea adormită", de P.I. Ceaikovski. Invitaţi speciali de la Balşoi Teatr: Ganna Dorosh şi Chepyk Maksym. Spectacolul va avea loc astăzi, 24 noiembrie, de la ora 19.00. Biletele se găsesc la casieria Casei de Cultură a Sindicatelor, etaj 1. Preţul biletelor este de 50, 60 şi 70 lei, în funcţie de locul ocupat în sală.

Servicii oferite de bibliotecă
Biblioteca Judeţeană "Gheorghe Şincai" Bihor îşi aşteaptă publicul la sediul nou, de luni până vineri, între orele 8.00-19.30. Intrarea este din str. Matei Basarab (Parcul Bălcescu). Servicii oferite de bibliotecă: împrumut, studiu, tehnoredactare, club de internet etc. De asemenea, Biblioteca Judeţeană oferă consultanţă gratuită, prin specialiştii laboratorului de conservare, persoanelor care deţin bunuri culturale (cărţi, documente vechi etc.), în fiecare miercuri, între orele 10.00-15.00.

Adunarea generală a FDG
Forumul Democrat German invită membrii şi simpatizanţii la adunarea generală care va avea loc în data de 29 noiembrie a.c., la ora 16.00, în sala festivă a Universităţii Partium, din str. Primăriei. Membrii sunt obligaţi să aibă asupra lor carnetul de membru.