Brad Pitt este cercetat de către LAPD și de L.A. County Dept. of Children and Family Services pentru presupusul abuz verbal şi fizic asupra copiilor lui, acesta fiind şi motivul care a declanşat divorţul de Angelina Jolie, potrivit surselor.

 

Surse familiare cu situaţia declară pentru TMZ că Brad şi Angelina, alături de copiii cuplului, au zburat cu un avion privat miercurea trecută, iar pe parcursul zborului Brad Pitt ar fi consumat droguri (marijuana) şi i-ar fi abuzat pe copii verbal şi fizic. Sursele declară, de asemenea, că actorul american a început să ţipe şi s-a purtat agresiv în faţa copiilor. Mai mult, TMZ afirmă că avionul ar fi aterizat în jurul orei 8 seara, iar martorii spun că Brad Pitt era în continuare foarte agresiv şi pe pista de aterizare, şi ar fi încercat să plece cu un autobuz care era situat pe pistă. Sursele mai afirmă că o persoană care se afla la bordul avionului sau pe pistă ar fi raportat incidentul către L.A. County Dept. of Children and Family Services. Se pare că Brad şi Angelina au făcut deja declaraţii poliţiei, dar şi copiii urmează să fie interogaţi de departamentul poliţiei ce se ocupă de probleme familiale şi de creşterea copiilor. Aparent, LAPD se ocupă de caz, deoarece e vorba de abuz asupra copiilor. Nu se cunosc detaliile abuzului, dar se presupune că a fost atât fizic, cât şi verbal. Sursele spun că acesta este motivul pentru care Jolie a intentat divorţul, după ce s-a despărţit de Pitt a doua zi după incident. O sursă apropiată de Pitt a declarat pentru TMZ: „El ia lucrurile foarte în serios. Brad se declară nevinovat, nu i-a abuzat în vreun fel pe copii. E o situaţie nefericită că oamenii implicaţi continuă să-l prezinte în cea mai proastă lumină”.

Ieri, actrița franceză Marion Cotillard a dezmințit pe Instagram zvonurile care o implică în divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt, confirmând totodată că așteaptă al doilea copil. Actrița a denunțat ca nefondate zvonurile care au început să curgă la 24 de ore după anunțarea acestui divorț în care s-a văzut implicată fără voia ei. Potrivit unei surse a ziarului New York Post, Brad Pitt ar fi avut aventuri cu alte femei, inclusiv cu Marion Cotillard, partenera lui din filmul „Allied”. „Nu obișnuiesc să comentez și nici să iau în serios astfel de absurdități spuse la adresa mea”, a scris actrița, care a subliniat că a făcut excepție în acest caz, deoarece situația afectează persoane „dragi ei”. Marion Cotillard a confirmat că așteaptă al doilea copil cu actorul și regizorul Guillaume Canet. „L-am întâlnit pe bărbatul vieții mele acum șapte ani, tatăl fiului și bebelușului pe care îl așteptăm acum”, a scris ea cu câteva ore în urmă pe Instagram. Actrița și-a încheiat mesajul urându-le lui „Angelina și Brad (...) să-și găsească liniștea în aceste momente tulburi”.