Doar o echipă bihoreană, Bihorul Beiuş, a fost angrenată ieri în etapa a 20-a a Ligii a III-a la fotbal. Asta, pentru că partida pe care Liberty II Salonta trebuia să o joace la Zalău a fost anulată din cauza terenului impracticabil, iar FC Bihor II evoluează astăzi în compania celor de la Silvania Şimleu. Gruparea beiuşeană a încheiat nedecis (0-0) cu FC Baia Mare, fiind printre puţinele care au scos punct în confruntările cu liderul neînvins al seriei a 6-a.

Disputată pe o vreme urâtă şi pe un teren moale partida a plăcut prin angajamentul de care au dat dovadă jucătorii celor două echipe. Gazdele au evoluat fără complexe şi au fost aproape de a marca prin Trip (27, 44), care, singur cu portarul, a şutat peste poartă! Oaspeţii au ripostat abia în partea secundă prin şuturile din afara careului expediate de Batin (50), Drule (69), pe lângă poartă, şi prin "foarfeca" lui Bichiri (66), pe direcţia lui Joarză. Mare ocazie a amfitrionilor în minutul 84, când Pescar, liber la 12 metri, a reluat peste! Băimărenii s-au arătat periculoşi în ultimele momente ale întâlnirii. Joarză, titular în premieră în acest campionat, a parat mingea expediată de Berchi (90), pentru ca în minutul 2 al prelungirilor Hodor să reia cu capul în plasă balonul centrat de Gh. Bar din lovitură liberă, însă golul a fost anulat, corect, pe motiv de ofsaid.
Una peste alta, un rezultat echitabil care a mulţumit ambele ambele formaţii, răsplătite generos cu aplauze la final de cei aproximativ 300 de spectatori.


CF Bihorul Beiuş - FC Baia Mare 0-0
Bihorul Beiuş: Joarză - Balea (57 Pescar), Trip (57 Bogdan), I. Silaghi (69 Mangra), Tăut (căpitan), Pantea, S. Pocian, V. Silaghi, P. Luca (85 Carţiş), Ilaş, Szabo. Antrenor principal: Rudy Kovacs.
FC Baia Mare: Bota - Han, Hodor, Iodi, Ban, Vanca, Ernszt (61 Bichiri), Iaţu (46 Drule), Negrea (căpitan), Barboloviciu (59 F. Achim), Batin (88 Berchi). Antrenor principal: Florin Fabian.
Cartonaşe galbene: S. Pocian (35) / Iodi (68), Achim (82)
Arbitri: Kovacs Istvan (Carei) - centru, Constantin Por şi Sergiu Neichi (ambii din Satu Mare) - asistenţi. Arbitru de rezervă: Florin Mazilu (Satu Mare). Observator FRF: Emanoil Gherghel (Arad).