Vicecampioana Superligii Naţionale de polo va aborda următorul sezon cu un efectiv serios remaniat. În locul unor poloişti cu cotă din ţară sau străinătate, noul antrenor Dorin Costrăş va miza pe jucători localnici sau din zonă.

CSM Digi Oradea a oficializat primele transferuri în această pauză competiţională. Echipa orădeană i-a adus pe Robert Gergelyfi, Levente Vancsik, ambii în vârstă de 22 de ani de la AMEFA Arad, și Roland Szabo, care a revenit din Ungaria.

Gergelyfi și Vancsik sunt componenți ai echipei naționale universitare, care va participa la Jocurile Mondiale niversitare de la Taipei, din luna august, precum şi ai lotului lărgit al echipei naționale de seniori. Dacă Vancsik a jucat doar pentru formația din Arad,  În schimb, Gergelyfi a mai activat un sezon și la Sportul Studențesc Corona Brașov.

În ceea ce-l priveşte pe Roland Szabo (21 ani), el se întoarce la CSM Digi Oradea după ce a jucat în sezonul precedent la Miskolc.

Pe lângă cei trei, CSM Digi Oradea a parafat noi înţelegeri cu Istvan Szabo, Viktor Kovats, Bogdan Remeș, Cristian Dobre, Bogdan Remeș și Ramiro Georgescu, ultimul fiind noul căpitan al echipei.

În altă ordine de idei, conducerea CSM Oradea a renunţat la colaborarea cu Diaconu, Negrean, Chioveanu, M. Gheorghe, Prioteasa, Radjen, Asanovic şi Pavlovic. Portarul Gojko Pjetlovic este dorit în continuare la echipă, dar internaţionalul sârb nu a dat încă un răspuns la solicitarea orădenilor.