FCM Târgovişte - Liberty Salonta 0-1 (0-0)
Meciul cu penultima clasată din seria a II-a nu a fost o formalitate pentru Liberty, în condiţiile în care a întâlnit o echipă resemnată, dar în cele din urmă formaţia salontană şi-a atins obiectivul. FCM Târgovişte s-a ţinut bine în faţa bihorenilor, dar a primit lovitura de graţie spre final şi a irosit astfel încă un prilej de a face baremul de 25 de puncte.

Meciul a început promiţător, cu o ocazie a gazdelor, ratată cu poarta goală de Pătraşcu (5), după ce-l driblase şi pe Huţan. Apoi, ambele formaţii s-au anihilat reciproc, rezultând o partidă slabă. Repriza secundă a fost ceva mai animată. Mai proaspeţi, salontanii au pus din ce în ce mai multe probleme şi, în minutul 83, fundaşul Salamon a punctat cu capul (0-1). Anterior, Liberty a scăpat cu bine dintr-o situaţie critică, la şutul în bară al lui Anton (70). În ultimele minute, Huţan a respins mingea trimisă de Boros (88).
Victorie importantă pentru salontani, care le asigură, în mare măsură, un sfârşit de campionat lipsit de griji.
FCM Târgovişte: Lunescu - Zidăroiu, Reginaldo, Moroiţă, Necatu - I. Constantin, Boroş, Anton, B. Popescu - S. Pătraşcu (65 Cherchez), L. Mihai (65 M. Matei). Antrenor: Gheorghe Becheanu
Liberty: Huţan - Coca, Cuciula, Salomon, Popovic - Chiş (35 Cigan), Coroian, L. Rus, Sorian (70 Florean) - Benţe (74 Petrescu), Bocsfoldi. Antrenor: Gheorghe Ghiţ.
Arbitri: Cătălin Florescu (Techirghiol) - Dănuţ Dumitru (Focşani), Adrian Popescu (Craiova). Arbitru de rezervă: Florin Ghimbăşan (Braşov). Observator FRF: Laurenţiu Vărgatu (Brăila).