DECESE

 

* „Sufletul poate să ajungă la sine însuşi, la el cel adevărat, lepădându-se de sine şi strămutându-se în Dumnezeu”. (Pr. A. Boca)

DOMNICA LĂDARU,

VALENTIN-RADU GIURGIU,

JANOS KULCSAR.  

Sincere condoleanţe familiilor îndoliate. Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non Stop „La Capătul Drumului” S.R.L.

 

*Un gând de mângâiere şi alinare pentru finii noştri Florica, Aurel, Adrian şi Adriana, acum când se despart de draga lor mamă, soacră şi bunică,

MARIA PAŞCU,

din Chijic. Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică, iar vouă putere să depăşiţi aceste momente delicate. Naşa Dorina Gligor cu fiica Maria.

 

* Amintiri dragi împletite cu lacrimi ne încearcă în aceste momente tragice când ne despărțim de fosta noastră colegă

prof. IULIANA PISTOL.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Condoleanțe familiei greu încercate. Profesorii Yunker, Bugnariu, Tifor, Bejan. (957)

 

* Cu profundă durere în suflete ne despărţim de draga noastră mamă, soacră şi bunică,

ECATERINA ŞANDRA,

din satul Stracoş, comuna Drăgeşti, în vârstă de 77 ani. Înmormântarea va avea loc vineri, 17 noiembrie 2017, ora 13.00, în satul Stracoş, comuna Drăgeşti. Pentru grija, bunătatea şi iubirea cu care ne-ai înconjurat îţi datorăm neuitarea şi vom păstra în inimile noastre gândurile şi amintirile frumoase. Fie ca sufletul ei bun şi iubitor să aibă parte, din marea milă a lui Dumnezeu, de linişte şi împăcare în lumea cea pururi vie şi senină în care s-a aşezat. Familia îndoliată.

 

* Suntem alături de colega noastră Mariana Ciursaş, la marea durere pricinuită de pierderea mamei dragi. Dumnezeu să o ierte şi s-o odihnească în pace. Sincere condoleanţe din partea colectivului Sucursalei CEC Bank Oradea. (8455)

 

* Colectivul Companiei de Apă Oradea este alături de colegul Radu Ciursaş, împărtăşindu-i tristeţea în aceste clipe de grea încercare şi durere pricinuite de decesul celei care i-a fost mamă-soacră. Sincere condoleanţe. Dumnezeu s-o odihnească în pace. (8460)

 

* Un gând de alinare şi sincere condoleanţe colegului nostru Radu Ciursaş, pentru pierderea celei care i-a fost mamă-soacră. Din partea colegilor din cadrul Compartimentului Tehnic al Companiaie de Apă Oradea. (8461)

 

* Tristă şi grea este ziua de azi, când ne despărţim de draga noastră mamă, soacră şi bunică, care a fost

MARIA ARDELEAN,

în vârstă de 81 ani, din localitatea Sârbi. A fost un suflet bun şi liniştit şi s-a înălţat la cer. Dumnezeu s-o aşeze la dreapta Sa. Fiica Silvia cu familia şi fiul Florin cu familia, veşnic nemângâiaţi. (8446)

 

* Suntem alături de fratele Ghiţă Farcaş cu familia, la încetarea din viaţă a celei care a fost mamă şi soacră,

MARIA ARDELEAN.

Odihnească-se în pace. Fratele Viorel cu familia. (8447)

 

* Suntem alături de colega noastră Hoblea Aurica, la marea durere pricinuită de pierderea mamei dragi,

ANA BOT.

Dumnezeu s-o odihnească în pace. Sincere condoleanţe. Colectivul SGA Bihor. (8442)

 

* Împărtăşim durerea colegei şi bunei noastre prietene, Aurica Hoblea, în aceste momente de mare tristeţe pentru ea, când se desparte de iubita ei mamă,

ANA.

Sincere condoleanţe familiei. Colegii de la sediu ABA Crişuri. (8449)

 

* Cu durere în suflete ne luăm rămas bun de la mama şi bunica noastră,

MARIA PAŞCU.

Dumnezeu să te ierte. Fiul Traian cu soţia şi nepoata cu familia. (8451)

 

* Sora mea,

IULIANA PISTOL,

te-ai stins încet, sub ochii noştri şi totuşi speram să mai rămâi printre noi, o vreme. Dumnezeu să-ţi vegheze somnul de veci. Sora Viorica Gheorghiţă. (8453)

 

* Suntem alături de naşii noştri, Vali şi Cami Pistol, în monentele grele pricinuite de dispariţia mamei dragi. Fam. Gheorghiţă Adrian. (8454)

 

COMEMORĂRI

* Pios omagiu de recunoștință și cinstire profundă în memoria iubitului meu soț 

dr. ec. NISTOR CIORDAȘ

acum la trecerea a cinci ani de la plecarea în veșnicie. Generozitatea și imensa ta bunătate sufletească le-ai dăruit mereu familiei și bunăstării bihorenilor, cu inteligența și calitățile tale organizatorice de care ai dat dovadă. Îți datorăm neuitare și respect pentru tot ce ai făcut, rugându-l pe bunul Dumnezeu să te odihnească în liniște acolo unde ești. Soția. (955)

 

* Cu inima îndurerată anunţ că a trecut un an de la decesul soţului meu drag,

FLORIAN MARINĂU.

Timpul nu a reuşit să şteargă din inima mea amintirea chipului său blând şi drag. Parastasul de un an va avea loc sâmbătă, 19 noiembrie, la Biserica din Rontău. Dumnezeu să-l odihnească în pace, alături de unicul nostru fiu,

RADU TODERICI.

Mulţumim celor care din prietenie sau respect nu i-au uitat şi le vor dărui o clipă de aducere aminte. Doamne, iartă-i şi odihneşte-i în pace. Soţia, mama veşnic îndurerată. (8443) (ATENŢIE FOTO)

 

* Suntem alături de doamna Saveta Marinău, acum când se împlineşte un an de la trecerea la cele veşnice a soţului său drag,

FLORIAN MARINĂU.

Dumnezeu să-l odihnească în pace şi linişte în Împărăţia Sa! Maria şi copiii Gabriel şi Cristian cu familiile lor. (8448)