Partida dintre handbaliştii pregătiţi de Sebastian Tudor şi echipa studenţilor clujeni va avea caracter decisiv în privinţa obiectivului (locul al III-lea) trasat de către antrenor formaţiei sale. CSM Oradea se va duela cu Universitatea Cluj mâine, de la ora 12.00, în sala Horia Demian din oraşul de pe Someşul Mic, într-un meci contând pentru etapa a 18-a din Seria B a Diviziei A.

Orădenii vor avea parte de un meci foarte dificil, în condiţiile în care vor înfrunta un adversar în formă, care a învins în retur două dintre primele patru clasate (27-22, acasă, pe CSM Satu Mare, şi 34-30, în deplasare, pe Universitatea Craiova). De menţionat şi eşecul destul de strâns în faţa celei mai bune echipe a seriei, CSM Făgăraş (22-26, în deplasare). În acest context, dar şi cu un meci mai mult disputat, Universitatea Cluj a urcat pe locul al treilea în ierarhia Seriei B, cu un bilanţ de 9 victorii şi 6 înfrângeri. De partea cealaltă, orădenii au arătat o poftă de joc extraordinară în ultimul meci disputat, cel de pe teren propriu cu Universitatea Craiova, ocupanta locului al 4-lea, echipă în faţa căreia a obţinut cel mai categoric succes stagional, 41-25. Forma bună arătată în ultima perioadă a fost susţinută şi de rezultate. Astfel, în urma reglajelor făcute de către tehnician, dar şi ale transferurilor efectuate, CSM Oradea a urcat treptat în clasament. Evoluţia propriei echipe îi dă încredere lui Sebi Tudor că la finalul întrecerii bihorenii vor termina pe locul al treilea, cel care oferă posibilitatea participării la barajul de promovare în Liga Naţională. Totuşi, până a ajunge la acel moment, CSM-ul mai are un drum lung de parcurs, iar jocul cu "U" Cluj reprezintă un obstacol important de trecut în atingerea obiectivului. Bilanţul orădenilor este de 8 succese, o remiză şi 5 eşecuri.

Celelalte partide ale rundei sunt: CNE Sighişoara - ACS Muhlbach Sebeş, Academia Minaur Baia Mare - CSM Făgăraş şi HC Sibiu - Universitatea Craiova. HCM Sighişoara şi CSM Satu Mare vor sta. Meciul CSU Poli II Timişoara - CSU CNOT Braşov 22-28 s-a disputat ieri.

Prima jumătate a clasamentului arată astfel: 1. CSM Făgăraş - 39 puncte (14 jocuri), 2. CSM Satu Mare - 36 p (15 j), 3. Universitatea Cluj - 27 p (15 j), 4. Universitatea Craiova - 27 p (14 j), 5. Academia Minaur Baia Mare - 25 p (15 j) şi 6. CSM Oradea - 25 p (14 j).