Actorii au devenit părinți pentru a doua oară vineri, 29 aprilie, la ora 8.03 am, când a venit pe lume cea de-a doua fiică a cuplului, Amada Lee Gosling, în Santa Monica, California, aceasta fiind sora Esmeraldei, prima fiica a cuplului de actori, născută pe 12 septembrie 2014, potrivit People.

 

„Amada a fost numele bunicii mele. Înseamnă „iubită” în spaniolă”, a declarat Eva Mendes în 2014. Actorii au început o relație romantică pe 2011 după ce s-au întâlnit pe platourile „The Place Beyond the Pines”, în care au jucat rolul unor părinți. Gosling, în vârstă de 35 de ani, și Eva Mendes, 42, au reușit să păstreze secretul celor două sarcini timp de mai multe luni, un apropiat al celor doi declarând că Eva Mendes „nu a dorit ca alte persoane în afara prietenilor săi apropiați și a familiei să știe mai mult decât trebuie. Iar Ryan cu siguranță este un tip discret și tot timpul a fost așa.” În timp ce actrița a declarat în trecut că nu plănuia să se căsătorească sau să facă copii, „cu Ryan lucrurile stau altfel”, a spus un prieten al cuplului pentru revista People. „Este extrem de independentă, dar este mulțumită de partenerul ei. A găsit într-un final persoana cu care își dorește să fie.” Gosling a făcut recent mai multe dezvăluiri despre viața sa fericită de familie într-un interviu pentru revista Hello!, declarând, „Știu că sunt cu persoana care îmi e hărăzită.” Vedetele au ținut-o pe fiica lor mai mare în afara la nașterea sa, dar o sursă a declarat pentru People că Gosling este „extrem de îndrăgostit” de Esmeralda, iar Mendes iubește viața de mamă. „Nu a fost niciodată mai fericită”, a spus un apropiat al lui Mendes. „Ea și cu Ryan sunt topiți după acest copil pe care l-au zămislit. Este un moment special pentru ei.”

Mendes și Gosling s-au întâlnit pe platourile de filmare, în 2011, când au lucrat împreună la filmul „The Place Beyond The Pines / Destine la Răscruce”.