După confruntări în Europa şi în Asia, Adrian Maxim va urca în ring şi în America. Orădeanul va lupta în Gala K1 „Glory 44 Superfight”, programată mâine noapte, la ora 03.00, la Chicago. Evenimentul va fi transmis în direct de Digi Sport.

 

La categoria 65 kg, Maxim îl va avea ca adversar pe francezul Victor „Leo” Pinto, un oponent experimentat cu 72 de victorii, dintre care 22 prin KO, şi 27 de înfrângeri. "Este un adversar puternic, se antrenează în Thailanda, are în jur de o sută de lupte, însă sunt pregătit şi voi da totul pentru victorie. Este un meci foarte important pentru mine, sper să îmi impun stilul. Lupt pentru prima dată în America şi în această promoție Glory, unde se întâlnesc cei mai puternici luptători din lume. Mă bucur că am început să mă număr şi eu printre ei şi sper ca debutul să fie pozitiv ", a afirmat Adrian, care are în palmares 27 de succese, dintre care 17 prin KO, şi 8 înfrângeri.

Antrenat de Horia Rădulescu, Adrian Maxim este primul român care va lupta în celebrul circuit la categoria uşoară.  În aceeaşi gală va lupta şi Cătălin Moroşanu, câştigător în aceeaşi gală în luna februarie.