Marius Gabriel Bocra și Adonis Bereczki au fost premiați în cadrul unui eveniment de tuning auto, intitulat „MeetLife”, care s-a desfășurat sâmbătă, 19 noiembrie, în parcarea Ștrandului Municipal din Marghita.

 

Evenimentul a conținut următoarele probe: Drift, Probă de îndemânare, Măsurarea decibelilor (bass, eșapament), Limbo, precum și Concursul pentru cea mai frumoasă mașină a show-ului. Marius Gabriel Bocra a participat la acest eveniment cu mașina sa, un Ford Focus – „Portocala” BH28BMG, care a fost catalogată ca fiind cea mai frumoasă mașină din competiție. Logo-ul portocalei orădene este „Follow your dreams”. Pentru deținătorul mașinii, Marius Bocra, aceasta înseamnă: „Visează ca și cum ai trăi în eternitate și trăiește ca și cum ai muri astăzi!”

În cadrul aceluiași eveniment, orădeanul Adonis Bereczki a fost premiat pentru mașina sa, un Opel Vectra B, de culoare albastră. Premiul obținut de ambele mașini a fost „Best Auto Look”. Mai mulți orădeni au ținut să fie prezenți la acest eveniment, pentru a-și susține favoriții, iar la final au sărbătorit împreună victoria. Marius Bocra consideră că pentru a reuși în viață trebuie să crezi în tine, să faci totul cu pasiune și să nu renunță niciodată!