Indiscutabil, revelaţia seriei a VI-a din Liga a III-a este CF Bihorul Beiuş, care în această ediţie de campionat cochetează cu partea superioară a clasamentului, cu şanse de a termina competiţia în "careul de aşi".


Unul dintre compartimentele care au dat siguranţă echipei a fost apărarea, iar între buturi concurenţa pe post a celor trei portari, Răzvan Bonta, Adrian Marius Joarză şi Andrei Lazea, a fost una mai mult decât benefică, echipa putându-se baza pe oricare dintre ei.
Titularizat mau mult în retur, Joarză a avut prestaţii apreciate, fiind remarcat de trei-patru echipe. Dintre acestea, cea mai insistentă pare a fi formaţia de liga secundă FCM Tg. Mureş, al cărei antrenor cu portarii, Carol Fekete, îl doreşte insistent.
Adrian s-a născut în Arad, la 18 iunie 1985 şi primii paşi în fotbal i-a făcut la Telecom Arad, iar în 2005 a debutat în Liga a III-a, la ACU Arad.
La Bihorul Beiuş activează din 2007, iar contractul îi expiră în 2010. Rezervă a lui Răzvan Bonta (împrumutat de la FC Bihor) în tur, la începutul returului a "bifat" şapte prezenţe consecutive, cu evoluţii foarte bune, ce a atras atenţia formaţiilor din eşalonul imediat următor. Şi în ultimul meci, cel cu Unirea Ungheni, a avut o evoluţie sigură, fără gol primit. "Am venit la Beiuş cu sufletul deschis, aici găsind o echipă cu dorinţă de afirmare şi cu un staff tehnic profesionist, iar instalarea domnului Remus Ganea în funcţia de preşedinte a dat un salt calitativ evident în modul de muncă de la club. Întotdeauna, prin pregătirea pe care am făcut-o, am dorit ca la ora meciului să fim în formă maximă, să se poată conta pe mine, iar aşa cum visul oricărui fotbalist este acela de a activa într-o ligă superioară, acesta este şi ţelul meu, deoarece fotbalul m-a atras de mic şi nu doresc să-l trădez niciodată", ne-a spus Adrian cu multă fermitate şi, mai ales, cu seriozitate, gata pentru saltul care i se prevede la orizont.