După doi ani, Paleul revine pe harta ligii a IV-a Bihor. Echipa locală CSC FC a terminat pe primul loc în seria I a Ligii a V-a, după 26 de victorii şi câte două egaluri şi înfrângeri, golaverajul fiind şi el impresionant, 144 de goluri marcate şi 33 primite.

 

După ultimul meci din acest sezon, câştigat pe teren propriu cu 4-0 în faţa Stăruinţei Săcueni, formaţia manageriată de Papp Gyorgy a fost premiată de AJF Bihor. Responsabilul Ligii a V-a la forul fotbalistic judeţean, Gheorghe Rusu, le-a înmânat jucătorilor, antrenorului Ovidiu Lazăr şi managerului Papp Gyorgy, tricourile de campioni,diploma şi trofeul. Prilej pentru a desface şi şampania, însă tentativa jucătorilor de a-şi stropi antrenorul a fost eşuată, Ovidiu Lazăr, ajuns la 50 de ani, amintindu-ne de sprinturile cu care odinioară îşi lăsa în urmă adversarii. "Suntem bucuroşi că ne-am îndeplinit obiectivul fixat în iarnă. Mulţumesc jucătorilor, lui Ovidiu Lazăr, cu care am avut o colaborare extraordinară, pentru implicare şi munca depusă, Primăriei şi Consiliului Local pentru susţinere şi sperăm să fie în continuare alături de echipă, precum şi altor colaboratori care într-un mod sau altul ne-au ajutat la promovare. Trebuie încurajat fenomenul sportiv  în comună, mai ales că avem o bază frumoasă, sală de sport putându-se practica pe lângă fotbal şi handbalul, baschetul sau alte discipline", a menţionat Papp Gyorgy, cel care a înfiinţat echipa după dispariţia Kinder Paleu.

În ediţia viitoare de campionat, CSC FC Paleu îşi propune să fie una dintre echipele importante ale Ligii a IV-a. "Nu avem pretenţii de promovare, dar ţintim o clasare în primele cinci locuri. În paralel, ne propunem să punem bazele unor grupe de copii, existând interes pentru acest lucru în comună", a adăugat managerul de la CSC FC Paleu.

După un retur aproape perfect, excepţie făcând doar remiza (5-5) cu CSC Sânmartin, formaţia din Paleu a încheiat întrecerea cu un avans de şapte puncte faţă de CS II Oşorhei şi 14 mai multe decât Cetatea Biharea, grupări care au cochetat cu primul loc în tur. "În ciuda acestui avans nu a fost uşor să terminăm primii. Faptul că am fost mult timp pe primul loc a constituit o presiune în plus, mai ales când ştii că trebuie să câştigi fiecare meci pentru a te menţine acolo. Chiar şi la acest nivel, câştigarea campionatului poate fi socotită o performanţă. Cu câteva întăriri vom face o figură frumoasă în Liga a IV-a", consideră antrenorul Ovidiu Lazăr.

"Antrenamente bune, grupul de jucători venit de la FC Bihor şi experienţa au făcut diferenţa în favoarea noastră", a precizat Szeleş Tibor, cel mai experimentat jucător al liderului seriei I.