Fostul fotbalist David Beckham susține rămânerea Marii Britanii în Uniunea Europeană, cu ocazia referendumului care va avea loc mâine, 23 iunie, exprimând că dorește că trăiască într-o lume vibrantă și contectată” și că țara sa ar trebui să facă față provocărilor la nivel mondial alături de aliații săi.

Fostul fotbalist a postat un mesaj pe Facebook scriind că își dorește să trăiască într-o lume „vibrantă și contectată” și că va vota ca Marea Britanie să rămână în UE în referendumul care are loc joi, 23 iunie, informează contactmusic.com.

Beckham se alătură unei ligi de celebrități care au militat ca la votul de joi, Marea Britanie să rămână alături de cei 28 de membri politici și economici ai Uniunii.

Tată a patru copii, Beckham a argumentat că opțiunea sa are legătură cu viitorul „copiilor noștri și al copiilor lor.” Sportivul britanic a evidențiat ideea că Marea Britanie ar trebui să facă față provocărilor lumii împreună cu aliații săi.

„Trăim într-o lume vibrantă și conectată unde ca nație suntem puternici. Pentru copiii noștri și copiii lor, ar trebui să facem față problemelor lumii împreună și nu singuri”, a scris fosta vedetă a fotbalului.

În postarea sa, fostul jucător de la Manchester United a adus un omagiu coechipierilor săi născuți în Marea Britanie, adugând că au fost o echipă „mai bună și de succes” din cauza vedetelor europene precum Eric Cantona, Roy Keane și a portarului Peter Schmeichel.

„Mi-am petrecut cei mai buni ani la clubul sportiv din tinerețea mea, la Manchester United. Am crescut cu un grup de tineri jucători britanici format din Ryan Giggs, Paul Scholes, Nicky Butt și frații Neville... Echipa ar fi câștigat trofee oricum, dar am făcut o echipă mai bună și am avut mai mult succes din cauza portarului danez Peter Schmeichel, sfaturile irlandezului Roy Keane și pricperea francezului Eric Cantona”, a adăugat fostul fotbalist.